bi odunla çıkıyorum

benim sevgilim 2-3 gün sorar hastalığım geçer hala sorar ben istmesemde doktora git der zorlar.. beni benden daha çok düşünür..
yani o çocuğa bakarsak ciddi ciddi odunluk da değilde düşüncesizlik değerini anladığını düşünmüyorum..bnce yol yaknken brak..
şunu anladımki kısa kısa cevap yzan erkeklerden genelde hayır gelmiyor..
hayattaki tecrübelerini seninle paylaşan erkekle olacaksın..
sana bildiklerinden birşeyler katabilen bir erkekle olacaksın..
sana gerek abi gerek baba gerek arkadaş gerek dost gerek aile herşey olabilen ve her zman çok iyi bir eş olan bir erkekle olacaksın..
Ve en önemlisi seni kendindende ççok düşünen..kendi menfaatleri için seni kullanmayan bir erkekle olacaksın..
Ve senin iiçin fedakarlık yapan..senn için çok önemli düzenlerinden vazgeçebilen bir erkekle olacaksın..
Ve en önemliisi her zaman doğru söyleyen sana sadık bir erkekle olacaksın..

Son düzenleme:
Böyle davranması ilgilenmemesi gerçekten kötü bi durum ama önceden böyle değildi bu adam diyorsun bence o günlük bişey olabilir fazla üstüne gitme bu konu hakkında bişey deme derim ben...

cvp verdim msjına iidir,teşekkürler yazdım ii önemli değil yazdı sadece yaaa

Böyle davranması ilgilenmemesi gerçekten kötü bi durum ama önceden böyle değildi bu adam diyorsun bence o günlük bişey olabilir fazla üstüne gitme bu konu hakkında bişey deme derim ben...

kızlar normalde böle değil zaten 1,5 yıldan fazla oldu çıkalı böyle değildi yaa ben mi çok bunalttım acaba

kızlar normalde böle değil zaten 1,5 yıldan fazla oldu çıkalı böyle değildi yaa ben mi çok bunalttım acaba

Çok üstüne düşüyorsan belki olabilir hasta olduğunda yanında olmasını beklemişindir doğal olarak ama bence üstüne düşme boşver o merak etsin seni...

olabilir bence bırak kendi haline üzerine düşme..ama seven insan bunalmaz

cnm ya benim için yaptığıda çok şey var eski konuma bak istersen bazen onu bunaltıyorum

geçenlerde kavga ettim ev arkadaşının sevgilsi eve geldi diye

kıskanıyorum istemiyorum artık o da tartışmaktan yoruldum diyo

o artık dün kapris yaptığımı bile anlamadı tartışmaya alıştığından direk tartışma moduna girdi

canm hep böle biri olsa dediğin gibi zaten ayrılırdım ben hastaneye gitmeyi sevmem pek yalvarır bana git aşkım diye
her zaman böle değil dün neyi vardı anlamıyorum
o kadar çok boş yere tartıştım ki onla son zamanlarda beni anlamadı bence yine tartışmak için yapıyorum sandı nazımı falan anlamadı
bide ben ona ters davrandım aşkım sorcaktım falan yazıodu başta ben ona hiç aşkım falan da yazmamıştım

iyidir teşekkürler yazdım.. ii önemli değil yazdı sadece başkada msj atmadı offffff

hımm o da senin trip attıgını düşünüyor o zaman. soguk davranma bence ama eskisi gibi de arayıp sorma mesaj atma. ararsa konus, sen arama. mesaj atarsa mesaj at . durduk yere atma.

trip atıyorum kii zaten ama özür bekliyodum dilemedide... sen nasılsın da demedim başka mesaj atmadı bugün dahada atmaz şimdi yazsam mı sen nasılsın die yoksa susmaya devam mı etsem :44:

iyidir teşekkürler yazdım.. ii önemli değil yazdı sadece başkada msj atmadı offffff

Ya canım niye ofluyorsun? İstediğin gibi ilerliyor işte. O da alınmıştır şimdi ona nasıl olduğunu sormadın diye. Ohhhhh çok iyi oldu. Yahu adam seni arayıp sormuyor diye sızlanıyordun zaten, şimdi de sen tavır aldın ne güzel. Rahat ol, bırak. Bu kez de o düşünsün biraz. Sen üzülme artık. O acaba senin durumunu sormadığı için üzüldüğünü tahmin edebildi mi? Kafasına taktı mı bu durumu? Onun da içi acıdı mı? Hiç sanmıyorum.
Böyle devam et bir süre. Eskisi gibi üstüne düşme ve soru sorma. Cidden değmez. O uğraşsın senin için. Yelkenleri suya indiriim deme sakın. Soğukkanlı ol. Güçlü ol. Başka şeylere ver kafanı. O eminim ki hiç takılmıyordur senin kadar detaylara. Boşvermeye çalış.

Aman icim sisti yemın edıyorum kasvet bastı benı!
Cok aradın mı anacım bu kaleboduru!

hiç aramadım valla benle çıkmak için 2 3 yıl uğraştı kene gibi yapıştı şimdi böle oldu odunnnnnnn

canm aslında arayıp soruyodu dün hariç dünde saat 3te msjlaştık ben buna 19.30da trip attım nedense şuan kendimi suçlamaya başladım:26:

canm aslında arayıp soruyodu dün hariç dünde saat 3te msjlaştık ben buna 19.30da trip attım nedense şuan kendimi suçlamaya başladım:26:

Bak soğukkanlı olmayı çoktan bırakmışsın bile.
Sende suç falan yok ki! Odunluğu konusunda konu açmazdın suçlu sen olsaydın.
Sevgilin odunsa dahası ne? Biraz da sen umursamasan çok iyi edersin bence. :44::44:

ona şuan umursamıyor gbi görünüyorum cnm zaten
aramız düzelsin istiyorum ama böylede zor gibi görünüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…