- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.606
- 398
Calismayin o zaman bırakın işi kesinlikle calismazdim benim maaşım ı ailesine yedirecek ben borç içinde yaşıycam afedersiniz ama babayı alırlarSadece bununla kalmıyor ki en ufak bişey için bile eşimi arayıp ona yaptırıyorlar tüm gereksiz harcamalarını. Zaten artsa ben de karışmam. Araba borcu ödüyoruz. Ekşi hesaptan çekip yapılıyor bunları. Hep eksideyiz.siz olsanız olmayan parayla yardım edermiydiniz başkalarına. En kötü tarafı da söylediklerimin umrumda bile olmaması.
Alışmış kudurmuştan beterdir kibarca değilde sert bi şekilde söyleseydiniz ya benim maaşımi yolluyo diyoAynen öyle geçen hafta kardeşine söyledim kibarca borcumuz var maddi sorunlari çok yansıtmasaniz dedim borç alıp gönderiyor dedim arabayı satacak dedim ödeyemiyor uzun çok borca girdik dedim hiç fayda etmedi
Yarin birgun sizin paraya ihtiyaciniz olsa onlar ayni fedakarligi yapicaklarmi acaba .tamam yollasinda her sy niye yani .kardesleri calismiyormuMerhaba bnm eşimle ciddi sıkıntılarım var sürekli kardeşlerine para gönderiyor. Öyle az buz değil ayda 700 lira civarı ortalama.7 yıllık evliyim ilk günden beri aynı sıkıntımız var.bende çalışıyorum emeğim boşa gidince çok üzülüyorum tartışsak da kavga etsek de hep aynı konuşsak da aynı borca sokunca vazgeçer dedim Araba aldık onu ödüyoruz eskiden göndermeye devam ediyor bıktım hiç taktiği yok beni bi de kızım var ne yapsam bilmiyorum yüzüne bile bakmak istemiyorum artık.
Eşinizin ailesi çok mu zor durumda ? Öğrenci mi okutuyor eşiniz ? Neden her ay para gönderiyor , evlenmeden önce öyle mi anlaşmış ailesiyle ?Bu konu yüzünden evimde huzur yok yıllardır vazgeçmedi bi türlü artık nefret noktasına getirdi sürekli olunca insan çekemiyor artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?