Bi okur musunuz

Esiniz laf anlasmiyor ,ailesine hayir diyemiyor belli ,
Duzelnez biz ne diyelim ki ,
Madem durumdan rahatsizsiniz ,bosanin mahkeme size kizina nafaka baglasin ,odesin ,
Odeyemedigi durumda hapis cazasina kadar yolu var ,belki akli basina gelir

Calismayin o zaman bırakın işi kesinlikle calismazdim benim maaşım ı ailesine yedirecek ben borç içinde yaşıycam afedersiniz ama babayı alırlar

Aynen öyle geçen hafta kardeşine söyledim kibarca borcumuz var maddi sorunlari çok yansıtmasaniz dedim borç alıp gönderiyor dedim arabayı satacak dedim ödeyemiyor uzun çok borca girdik dedim hiç fayda etmedi
Alışmış kudurmuştan beterdir kibarca değilde sert bi şekilde söyleseydiniz ya benim maaşımi yolluyo diyo

Canim allah yardimcin olsun
Sen ne dersen ne degistiremiyorsan yapcak.bise yok ama gercekten cok skntili bir durum

Yarin birgun sizin paraya ihtiyaciniz olsa onlar ayni fedakarligi yapicaklarmi acaba .tamam yollasinda her sy niye yani .kardesleri calismiyormu

Esini kullaniyorlar, esinde kendini kullandittiriyor.. her ay para gondermek Bilemedim, esiniz bankamatik galiba.. ayrica esiniz sizin hakkinizi yemis oluyor.. kul hakki ya.. sinir oldum

Bu konu yüzünden evimde huzur yok yıllardır vazgeçmedi bi türlü artık nefret noktasına getirdi sürekli olunca insan çekemiyor artık.
Eşinizin ailesi çok mu zor durumda ? Öğrenci mi okutuyor eşiniz ? Neden her ay para gönderiyor , evlenmeden önce öyle mi anlaşmış ailesiyle ?

Otur evde calisma. Bi parayla ev geciniyor diger para kardeslere. Ne ala memleket.

Ya çalişma yada çaliştiğinla onu rahat ettirecek şeyler yapma.hesap aç at adina.sorarsada sen ailene ben geleceğime yatırım yapıyorum dersin

Okuyan kardeşine para gönderiyor da gereksiz ne kadar başka şey varsa onlar için de gönderiyor. Ama babası yılın bir kaç ayı çalışır sonra altta araba gezer yatar. Evliliğimin ilk yıllarında benden habersiz 5 bin falan gönderdiğini biliyorum. Ben memurum.Bunun için istifa edemem ki.hele böyle bi adama güvenip. Bi abisi var evli o hiç bunun gibi değil. Daha üstüne ailesini sömürüyor. Onun borçları için bile kredi kartından faizli borç çektiği zamanları bilirim.anlayacaginiz bunalttı beni.isin içinden çıkamıyorum zaten uzun süredir karı koca gibi değildik en son yine aynı konuda tartışınca iyice bağımız koptu. Laf anlatamıyorum şimdi gerekmedikçe konuşmuyorum. Dün gene diğer kardeşine özel ders aldırmak için biriyle telde konuştuğunu duydum. Yani biz hız umrumda değiliz varsa yoksa onlar.

Memurmussun neguzel. Boşan ozaman. Daha fazla cekmene gerektiren durum yok.

Belki burda söylemesi çok kolay geliyo bize ama . Bu zamana kadar değişmeyen bu saatten sonra hiç değişmez boşan ne güzel çalışıyorsun kimseye muhtaç kalmazsın kızınada gül gibi bakarsın al nafakanı da gerekirse araba ödemesi sıkıntı olursa sat gitsin zaten o arabada göz vardır eşinin ailesi tarafından.

Kardeşleri yüzsüzmüş, ne demeli böylesine bilemedim.

1 ayda siz isteyin onlardan, birşey alacak ol, paranın yetmediğini söyle, laf arasında size yolladıklarını da biliyorum de.

Bakalım bunca yıldır eşinin yaptığı fedakarlık karşıtı ne yapacaklar?

çok sinir bozucu bi durum. hep derler ya burda "delirmiş numarası yap" bi sinir krizi geçir bi bağır çağır. bu neyin rahatlığı

eşinle konuştun olmadı gidip parayı alanlarla parayı isteyenlerle konuşacaksınız.. çocuğumun nafakasını almaya utanmıyor musunuz diyeceksiniz.. sizi kıramadığından eşim yardım ediyor sizde pişkin pişkin kabul mu ediyorsunuz bunu kendinize nasıl yediriyorsunuz vs vs gibi şeyler söyle suratları kızarmıyorsa at çöpe gitsin bir b.k olmaz o insanlardan...

Merhaba bugün görüncemle telde konuştuk. Geçen gün eşim üniversiteye hazırlanan kardeşine özel ders aldırmak için biriyle konuşuyordu. Görümcem kaynimin özel derse gitmediğini söyledi sizce diğer kardeşine söylemem ise yaramış olabilir mi

tepkinizi koyun rapor alin izin alin.bi hafta ise gtmyn .esinizede bundan sonra isi birakiyorum deyin.bakalim o zmn hangi parayi gonderiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…