Bi okur musunuz

Ücretsiz izin alın oturun evinizde. Görür o zaman tek başına olsa ne hallerde olacak.

Çalışmayacaksın bukadar basit
asgari ücret alıyosun diyelim , kocan bunun yarısını ailesine gönderiyorsa senin emeklerin boşa gidiyor hayat standardın düşüyorsa
Sen ailem ailem derken o senin aldığın maaşa güvenip kardeşlerine para yolluyorsa büyük sıkıntı var
işyerine gidip çıkışını verip evinde paşalar gibi oturucaksın
Sen getirmeyince bakalım nasıl yollayacak o parayı

Bazı insanlar kendilerini kullandırmayı seviyor. Öyle alıştırmışlar bugüne kadar belki en başlarda müdahale etseydiniz önüne geçebilirdiniz bu durumun. Şimdi önüne geçmek çok zor kaç senedir böyleymiş. Benim eşimide başlarda sürekli kullanıyorlardı (tabi bekarken hep dediklerini yapmış) mesela aynı servisçi gibi bizi al şuraya götür getir, ablanı şurdan al getir, şöyle yap böyle yap şu kadar para ver bilmem ne. Bekarken yapmış onu anladıkta adam evlendi artık belki hafta sonu bizim planımız var onları sağa sola götürmek zorunda değil her seferinde. Benim müdahalem ile baya azaldı bu durum. Demek istediğim bu olay tamamen senin elinde bi olay kadın isterse neler yapmaz ki. Çocuğunda varmış keşke baştan engel olsaydın.

İnsan önce kendisini düşünmeli benimde evim var masraflarım var herşeyden önemlisi çocuğum var diye. Bi erkeğin en değerlilerim sıralamasında en başta eşi ve çocukları gelmesi lazım ona göre parayıda ona göre ayarlaması Laz'ım. Bunu düşünemeyen erkekle nasıl ömür geçer bilmiyorum. Allah yardımcın olsun.

Yarin birgun sizin paraya ihtiyaciniz olsa onlar ayni fedakarligi yapicaklarmi acaba .tamam yollasinda her sy niye yani .kardesleri calismiyormu
Aynen yapmazlar ama esinizle guzel bi dille konusun mesela bi gün kardesleirnden ailesinden çok sikintidayim bu ay çıkamadık işin içinden bana su kadar para verir misiniz desin yalandan baksin bakalim vereceklermi o zaman anlar yoksa gercekten zor duruma dusen e kadar beklerseniz o arada gider yine sizden deneme yapsın bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…