Bi oyuncak hikayesi :/

Yaslari 5 ve 2.
Oglum koruyor oyuncaklarini da kiz tam bir felaket.
Oglum tekken boyle oyuncaga para gitmiyordu, kizla beraber boyle oldu.
Simdiden oje surcem anne, kizima elbise alalim anne.:işsiz:
Evi bebekler var, cok daha uygun fiyatli, aldim mesela.
Asla oynamiyor asla.
Kendi secmedigi hicbiseyle oynamiyor.

Ayni yaslarda iki sipam var. Simdi yilbasini bekliyorlar yeni oyuncak icin :KK72:
Brosur bakiyorlar ekimden beridir.

Az buz seyler de secmediler valla, o sectiklerini alirsam yaza kadar baska sey almam herhalde.

Kucuk olana bence cok oyuncak almayin. Buyuk okula gidiyordur zaten. Okulda cok oyuncak oluyor, o sebeple ona da ancak cok istedigi bi sey olursa alin, onu da sabretmeyi ogrensin diye atiyorum bir ay sonra alin. Gene kiymet bilmiyorlar da en azindan beklemenin hevesini yasiyorlar.

Ayni yaslarda iki sipam var. Simdi yilbasini bekliyorlar yeni oyuncak icin :KK72:
Brosur bakiyorlar ekimden beridir.

Az buz seyler de secmediler valla, o sectiklerini alirsam yaza kadar baska sey almam herhalde.

Kucuk olana bence cok oyuncak almayin. Buyuk okula gidiyordur zaten. Okulda cok oyuncak oluyor, o sebeple ona da ancak cok istedigi bi sey olursa alin, onu da sabretmeyi ogrensin diye atiyorum bir ay sonra alin. Gene kiymet bilmiyorlar da en azindan beklemenin hevesini yasiyorlar.

Bizimkilerin yeni yil hediyelerini babaanne aliyor.
Ben ne alinmasi gerektigine dair tuyo veriyorum sadece.
Cok sukur onlarin parasi bari benden cikmiyor:KK45:
Kidkraftin 125 cm boyunda bebek evi var sparkle diye geciyor, ondan alindi, bide bosch araba garaji 6 katli :olamaz:
2019 da oyuncak adina gercekten bisey alinmaz artik.
Bide bugun dunku cinnetim sonrasi tek oyuncakla idare ettiklerini gorunce, kesin karar verdim, dogum gunlerine kadar bisey almiyorum.

Sürekli oyuncak almak sıkıntı zaten çocuklar eskisi gibi oynamıyor çünkü sıkılmıyor sürekli önüne bişey ler geliyor yaratıcılığı gelişmiyor. İlla sokağa çıkması gerekmez. Ayrıca çocuk onlar kaybetmeseler de kırıp döküyorlar. Ayda yılda bir pahalı bir şey alırım onun dışında genelde çok uygun oyuncaklar alıyorum ki çoğunu da kendi para biriktiriyor kumbara dolunca almaya gidiyorum ve parçalansa bile evde gayet güzel oynuyor oyalıyor kendini. Siz giden paranız için üzülüyor ve bunu çocuklardan çıkarıyorsunuz. Bunun yerine onlara oyuncak için beklemeyi öğretecek çaba sarfettirecek birşeyler uygulamanız daha doğru olur. Çaba sarfedip aldıkları için de daha kıymetli olur. Benim önerim bu yönde. O oyuncaklar aşağıya gitmiyorsa en alakasız yerden çıkacaktır ve tuvalete de bakın benim oğlum çok tuvalete attı çünkü ve camdan balkondan aşağı atardı hep.

Geçen yeğenime hediye alayım dedim oyuncak fiyatları inanılmaz pahalı Allah yardımcınız olsun gerçekten.

Benim tüm merakım, bu oyuncaklar nerede?
Bulursanız, nerede bulduğunuzu yazın olur mu?

Bence cocuklardan cok biz heves ediyoruz oyuncaklara. 2 yasinda kizim var. Cogu zaman o talep etmeden babasi oyuncak alir gelir. Kaldirdim cogunu.

Gecen gun hurma yedirdim, 4 gundur o hurmalarin cekirdekleriyle oynuyor oyuncaklarina bakmiyor bile. Kap kacak veriyorum eline cekirdeklerden yemek yapiyor, iki kutu arasina koyup cingirak yapiyor vs.
Demek istedigim aslinda onlar elindekilerle cok guzel oyunlar uretiyorda biz simartiyoruz evde sıkılmasın oynasin diye

Bu arada ellerine kucuk bir oyuncak verip takip edin. Nereye sakliyorlarsa digerleride oradan cikacak yuksek ihtimalle

Iyi geceler,
Icim ezilerek yaziyorum bu konuyu :KK43:
Iki sipam var , ne zaman disari ciksak biseyler alip sevindirmek hosuma gidiyor cocuklarimi,
Sorun su ki,
Aldigim ne varsa kaybediyorlar.
Cope vs atmadiklari kesin, bakiyorum cunku.
Bugun yine israr kiyamet aldirdiklari seyleri kaybettiler ve evi altust etmemize ragmen bulamadik.
Copte de yok.
Benim sarteller atti, o sinirle butun oyuncaklari toplayip kaldirdim, madem kiymet bilmiyorsunuz, alinan seyler sizin icin onem teskil etmiyor die tum herseyi posete doldurup kaldirdim.:bicak:
Birazda fircaladim:KK22:
Oyle ikilemdeyim ki..
Biz cocukken disarda oynardik, bizim cocuklarimiz evlerde buyuyor daha cok, bu durum evi krese cevirmemize neden oluyor, cok vicdan yapiyorum cocukluklarini yasayamiyorlar diye.
Ama bi taraftan da kuplere biniyorum yarim saat once aldigim sey kaybolunca.
Zararli diye dandik oyuncaklarda alamiyorum, bugun kaybettigi kucuk bebek 97 liralikti..Omru 4 saat
Gunah degil mi diyor mantigim, kalbimde aman cocuk iste diyor..
Iyi diyor da napcam ben?
Hic mi oyuncak almasam?
E almazsam neyle oynayacaklar :bicak:
Uygun pahali farketmez, herseykaybediyorlar :duduk:
4 saatte eve kim girdi çıktı çalınıyor olabilir evin içinde yok çöpte yok belki camdan attılar bakın ama bu da değilse hırsızlık olma ihtimali çok yüksek. Mesela benim okulda sürekli eşyaları kaybolurdu annemde bana sürekli kızardı halbuki sıra arkadaşım hirsizdi bunu da biliyordu bir kere annesini aramadı bir kere okula gidip öğretmenle konuşmadı hep bana eşyalarımı unuttuğumu söyleyip kızdı.

Back
X