Bi sorum var 😊

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arada yorumlarda gordum sızofren olabılır dıye
kayınvalıdemın annesı rahmetlı şizofrendı ve bunun genetık hastalık oldugunu duymustum
şizofren olabılır mı bu durum aynı bu belırtıler ? cunku benım kayınvalıde de konudakı gıbı tıpkısının aynısı
kayınvalide buraya üye değildir umarım valla yolar seni amannduymasın.sevgili kayınvalideeee site olarak seni çokkk seviyoruz hasta masta değilsin kuzum süper annem benim :halay:

kayınvalide buraya üye değildir umarım valla yolar seni amannduymasın.sevgili kayınvalideeee site olarak seni çokkk seviyoruz hasta masta değilsin kuzum süper annem benim :halay:
annemde kayınvalıdem de buraya uye
:KK36:

profıl resmımde zaten duruyor emınım akrabalarımda vardır benı bılenler vardır

cekınmıyorum soyluyorum cunku yıldım artık

Askeriyeye giriş esnasında psikolojik testler yapılır orda hiç çıkmadı mı bu sorun nasıl sağlam raporu aldı ki Öyle kolay da değil o aşamaları geçmek. Acaba mesleğin zorluğundan falan mi oluyor ?

Eğer sonradan oluşmuşsa bu durum bence meslekle alakalı. Askeriye ve emniyette genelde bu tür vakalar olur.
Eskidende vardı ama bu kdar sık değildi. Baskı içinde büyümüş ve baskı görünce tekrar böyle olmuş kendisi söyledi bunu ama tedavi olmak istemiyor

Atmayı abartmayı seviyor olabilir mi
Kimisi bunu komik olsun diye yapar
Kimisi kibrinden
Kimisi depresiftir abartir
Ama ne olursa olsun ya kisilik bozuklugu var ya da ruhsal problemleri

Benim böyle bir arkadas vardi
Gozumuzun onunde olan seyi kirk yalan elli iftirayla tekrar duzenlerdi
Kimi zaman oldukca magrur kimisinde gariban kimisinde usta bir ogretici kahraman falan olurdu.
Hayal dunyasi ve ruh hali o an ne istiyorsa.
Ben bagimi kopardim, psikolog ya da ebeveyni olmadigima gore asla ugrasilmaz boylesiyle

Bende böyle olduğunu düşündüğüm için bağımı koparıcam diye boşanma davası açmaya karar verdim 🙄 bunun olayı rol falan değilmiş sonradan dank etti

geçmişede takik olur şizofrenler.
düşmanlari falan vardir.
etrafinda kendini zehirlemek isteyenler falan vs
kendini çok onemli biri gibi hissederler üstün olduklarini dusunurler
Kendini önemsiz biri gibi hisseder normalde ve son zamanlar anormal derecede sütün görmeye başlamıştı herkesin ondan bi çıkarı olduğunu düşünmeye başldı hatta benim bile 😳

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X