Bı umut var mı

ales_83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
159
0
26
Bursa
Merhaba arkadaslar ben yenı uyeyım uc senedır bebegım olmuyor bursada gıtmedıgım doktor kalmadı desem yerıdır.asilmamada denedim olmadı artık umudum yok gıbı enerjım kalmadı heray aynı uzuntu takmamaya calişsam olmuyor benımkı uc senedır cocugu olmayıp bebek sahıbı olan varmı tup bebek denıcez oda maliyetı fazla ama allahın ıznıyle yaptırcaz yardımcı olun lutfen

Merhaba aramıza hoşgeldin.Bende 3 senelik evliyim tedaviye yeni başladım ilk aşılamam çarşamba günü olacak.Üzüntünü çok iyi anlıyorum sadece yalnız olmadığını bil istedim.İnş kısa zamanda bebeğine kavuşursun.Tüp bebeği mutlaka dene bence Allah yardımcın olsun

ALLAH yardımcın olsun canım bende 2.5 senelik evliyim benimde olmuyor hiç bir sorunumuzda yok sebebsiz yani, banada bugün aşılama dediler, aynı sen gibi bende yorgun hissediyorum kendimi... etraftaki insanların baskıları yoruyo aslında insanı... stres yapma diyolar ama elde degil...ALLAHTAN umut kesilmez sen tüp bebegide dene.....

cok tesekkur ederim canım Allahım hepımızın yardımcısı olsun

canım ıns.hayırlı bı sonuc alırsın o baskı bendede var ınsanların nıye yapmıyonuz sorusundan sıkıldım sıze ne dememek ıçın zor tutuyorum kndimi cnm bırazda bu yuzden uye oldum buraya bızı bızden baska kımse anlamaz dıye cnm Allahim hepımızın yuzune gulsun inş.

inş. canım zaten kimseye bişey anlatılmıyoki, hemen dedikoduya baslıyolar, olmuyomu neden olmuyo diyolar hele akıl verenlere sinir oluyorummmmm bende eşim istemiyo diyorummm hep, eşimde beni dogruluyo.. zaten ilk baslarda eşim hiç istemiyodu tepkiliydi bebege herkes biliyo yemin etsem başım agrımaz

ama sebep belli mi?araştırma yapıldı mı?rahim filmi çekildi mi mesela ya da eşine sperm testi??bunlar önemli moralini bozma zamanı gelince herkesin olucak Allah ın izniyle.bizde sebep arıyoduk ki bulduk çok şükür.elinde bi tanı olmadan da zor oluyor.ben bi ara her hafta hastanelerdeydim.artık herkese hikayemi anlatmaktan yoruldum.ordan burdan test adı bulup gidip doktorlardan dileniyodum valla resmen dileniyorum bi test için.neyseki bulundu şimdi ona göre tedavi yolundayız :)üzülme içini ferah tut dua et.dua ile en zor zamanların bile çok hafif geçer.

cnm bizim insanlarmiz uzerine vazife olmayan herseye karisiyorlar kalabalik ortamlara girmiyorum direk konu ben oluyorum kndimce kndimi koruma altina aliyorum ne zaman yaptirmayi dusunuyorsun cnm asilamayi

arastirdik cnm rahim filminde sorun cikmadi cnm hormon testim iyi cikti esimim hareket sayi dusukti bi kac daha sprem testi yaptik doktor iyi dedi olur zamana birakin dedi ama iki sene oldu nerdeyse gene olmadi acaba o testlerde yanlislikmi oldu diye dusuniyom cnm bi kere daha yaptirsakmi diye esime soyluyorum cnm peki bulduguzz ne tedavisi cnm anlatirsan cok sevinirim burdaki doktor beni tatmin etmedi cnm paslasirsan cok memnun olur

canim sen bursa nin neresindesin bende bursadaym sana yardmci olabilirim belki

Bazen herşey normal görünsede, sebebsiz dedikleri kısırlık oluyor malesef. Bir kere bu konuda hiç yalnız değilsin, senin gibi çok kişi var burada. Bende içlerine dahilim. Rabbim ol diyecek olacak, öncelikle onun izni gerekli. İnşallah tez zamnada bizlere evladımızı verir canım.
Bursada hangi doktorlara gittin? memnun kaldıkların kimlerdi? eşin bir daha sperm testi vermeli bence, aradan uzun zaman geçmiş. Umudunu sakın yitirme, burada okuyorum tüp bebekte olsun, normal yolla olsun yıllarca deneyip evladına kavuşanlar var.

cnm bizim insanlarmiz uzerine vazife olmayan herseye karisiyorlar kalabalik ortamlara girmiyorum direk konu ben oluyorum kndimce kndimi koruma altina aliyorum ne zaman yaptirmayi dusunuyorsun cnm asilamayi

yarın doktora gidecez eşimle inş bu ay yaparlar bu ay olmassa artık bidahaki ay yaparlar... adetimin 5. günü bugün

cnm nılufer semtındeyım sende bursadamısın cok sevındm sen hangı semte oturuyon cnmm

cnm yalcın guler bulent kayhan nagıhan hnm(bahar hastanesi) teshıs alasaya kadar yanı emın olasaya kadar su doktorlarada gıttım medıcalpark ahmet yılmaz medcalbıl demet hm esentepe ıbrahım bey cnm yanı kım ıyı dedıyse gıttım kımı aynı seyı soyledı kımı faklı bu yuzden aynı cvbı alasaya kadar gezdim cnmhıc bırınden memnun kalmadım ustune dustuklerınden bıle emın degılım olur bekle dıyıp durdular cnm sabır sabır her ay anı seyı yasamaya alişamadım keske dıyom alişsamda aglayıp uzulmesem akısına bırakabılsem cnm benımkı evlat hasretıyle yanan tum kardeslerıme Allahım hayırı ve sagliklı evlat versın ıns.

Anladım canım, bahsettiğin dokorlar hep özeller. İnsan daha fazla ilgi bekliyor ama özelinde devletten pek bir farkı yok galiba. Ben Zübeyde hanımdan randevu aldım, oraya gideceğim bakalım. Öncesinde Doruk Tıp'a gitmiştim, hiç memnun kalmadım. Sende çok sıkıntı etme kendine, doğal kürleri uygula bence, soğan kürü, incir kürü. Eşine bitkisel şeylerden içir. En önemlisi rahat olacaksınız diyor herkes. İnsan düşündükçe, strese girdikçe bu iş dahada zorlaşıyormuş canım..

aynen cnm ozelde de boyle yapıyorlar ınsana cnm bende bugun kecıboynuzu ve ıncır kuru alcam cnm hangı gunlerde baslasam iyi olur bılgın var mı cnm zubetdeye gıttıkten sonra dusuncelerını yazarmısın bıde oraya gıdeyım cnm stes yapmak cok engelliyormus cnm ama bu bunun ustesınden gelemıyom ıns.basarcam

Bu cuma gideceğim, anlatırım canım. Aksilik adet olmam gerekiyordu bugün olmadım. Test yaptım negatifi gördüm her zamanki gibi. İnşallah doktor beni önemser. İncir kürüne adetliyken başlansa daha iyi olur diyorlar, ben öyle başlamıştım. Keçiboynuzunuda sabah aç karna eşine içir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…