canım bnm bende yarın gıdıcemm ayy inşallah ıkımızde guzel hayırlı haberlerle gelırız haber verırızz bırbırımızee haber ver mutlaka . Canım bu gece persembeyı cumaya baglayan gece 2 mubarek gun .... Mutlaka gece namaz kıl dua et bu gece ALLAH dua kapılarını acık bırakırmışş dua edelmm canım ALLAH yadımcımız olsun ALLAHIMM inşş yarın yüzümüzü güldürürr
anladım cnm yarın guzel haberler verırsın ıns.cnm ben asilaöa yaptırmıstım daha once cok basit bı ıslem ama manevı olarak o bır ay varya omrunu bıtırdı cnm o yuzden bır daha yaptırmayı dusunmuyom yuzde 5 olasılık veriyorlar ha hamile kalanda var ama ıstemıyom tup bebek yaptırcaz para bıktırıyoz 3 seneyı gectı nerdeyse tatlim
anladım canım ben bugün gittim doktora adetin üçüncü günü gel dediler test falan yapıp gerekirse ilaç veririz dediler... Evet manevi olrak zor bi süreç oyüzden ben kimseye söylemedim anneme kaynanama yada arkadaslarıma, asla söylemicemde tutunca söylerim. çünkü her kafadan bi ses çıkıyor destek veriyoz sanıyolar ama daha insanın moralini bozuyolar onun için hiç kimseye demedim bi eşim, bi siz. Birde allah biliyor.....
ıyı dusunmussun cnm soylememekle benım kocam sagır sultana duyurdu sonra herkez olmadımı nıye olmadıkı aa onun olmustu dıyıp benı sınır etmıslerdı ıns.guzel sonuc alırsın
çok dua ettim dün gece canım eşim geceye gitmişti bende gece nerdeyse uyumadım... o kadar kaptırmışımki sabah uyandıgımda bile hala süre okuyodumhastaneye gidesiye kadarda dilime dolanıyodu.. bu sabah gittim canım adetimin üçüncü günü gel dediler o zaman baslayacaklarmış... ALLAH yardımcımız olsun bizim gibi olanlara önce sabır sonra bebiş versin amin... tamam canım ben haber ederim hep sende ver olurmu?
canım bnm bende yarın gıdıcemm ayy inşallah ıkımızde guzel hayırlı haberlerle gelırız haber verırızz bırbırımızee haber ver mutlaka . Canım bu gece persembeyı cumaya baglayan gece 2 mubarek gun .... Mutlaka gece namaz kıl dua et bu gece ALLAH dua kapılarını acık bırakırmışş dua edelmm canım ALLAH yadımcımız olsun ALLAHIMM inşş yarın yüzümüzü güldürürr
sagol canım...bugün gittik hastaneye işimiz infertile oldugu için öglene kaldı... ögleden sonrada doktorlar toplatıya gidiyomuş şansa bak.. yarın gelin dediler.. bakalım yarın ne çıkacak
anliyom cnm senı kıyamam bı arkadas sartt ınsana calişiyormusun tatlim eger carsı tarafına felan gelırsen gorusuruz ıstersen ben gelirım yanına ataevlerden 20 dkta trenle gelinıyor yarın kacta doktora gıtcen cnm
ıkınızdeden guzel haberler almak ıstıyorum 14.gun mu yapcaklar asilamayı ogun haber verın bıseyler okuyayım sıze kımın duasının kabul olcagı bellı olmaz canlar
Kime nereye gidiyorsun canım? fakülteden varmı bildiğin doktor
işte bizde bu yüzden kimseye söylemedik, böyle kafamız rahat, sende tüp bebek falan yaptıracaksan kimseye söyleme, vazgectikte eşim istemiyo de...benim bi arkadasım kimseye söyleme kimin nazarı degecegi belli olmaz demişti.. benim aşılama öbür aya kaldı canım ya...
Merhabalar, hangi hastaneye gittiniz öğrenebilirmiyim? birde fakültede dahil hiç bir devlet hastanesinde hsg çekilmiyormu? az önce fakülteyi aradım, dışarda çektireceksiniz dedi, öylemi:26:
ben bursada hangi fakülte var bilmem canım.. zonguldak karaelmas üniversite hastanesinde çektirdim ücret filan almadılar.. aşılamada orda yapılacak inş.. devlette çekilmiyo canım
Anladım canım, seni Bursada sanmıştım. Çok teşekkürler cevap verdiğin için.Rabbim bizleri en kısa zamanda evlat sahibi yapsın inşallah
Yok canım ilaç felan yazılmadı, fakülteye git dedi, oradada bu test yapılmıyormuş o zaman özel hastaneye gideceğim demekki. Hen ilacını alacam hem muayenesini.
özelde çok pahalı ya..biz özel doktora çıkalım dedik ücret 250tl dediler... bizde vazgectik..
Haklısın çok para canım ya, hele özel doktorunuda istersen 600 felan okudum burada. O kadar para verilmez şahsen. Fakat burada devlette yokmuş, mecburen özelde yaptıracağım. Başka alternatif kalmıyorki? çok garip fakültede olur sanmıştım:26:
keşke yakın olsak canım o kadar ihtiyacım varki arkadaşainş canım en kısa zamanda kavusuruz bebeklerimize...O BEBEKLER BURAYA GELECEK...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?