Bı umut var mı

çok dua ettim dün gece canım eşim geceye gitmişti bende gece nerdeyse uyumadım... o kadar kaptırmışımki sabah uyandıgımda bile hala süre okuyodum hastaneye gidesiye kadarda dilime dolanıyodu.. bu sabah gittim canım adetimin üçüncü günü gel dediler o zaman baslayacaklarmış... ALLAH yardımcımız olsun bizim gibi olanlara önce sabır sonra bebiş versin amin... tamam canım ben haber ederim hep sende ver olurmu?

anladım canım ben bugün gittim doktora adetin üçüncü günü gel dediler test falan yapıp gerekirse ilaç veririz dediler... evet manevi olrak zor bi süreç oyüzden ben kimseye söylemedim anneme kaynanama yada arkadaslarıma, asla söylemicemde tutunca söylerim. çünkü her kafadan bi ses çıkıyor destek veriyoz sanıyolar ama daha insanın moralini bozuyolar onun için hiç kimseye demedim bi eşim, bi siz. birde ALLAH biliyor.....

ıyı dusunmussun cnm soylememekle benım kocam sagır sultana duyurdu sonra herkez olmadımı nıye olmadıkı aa onun olmustu dıyıp benı sınır etmıslerdı ıns.guzel sonuc alırsın

ıyı dusunmussun cnm soylememekle benım kocam sagır sultana duyurdu sonra herkez olmadımı nıye olmadıkı aa onun olmustu dıyıp benı sınır etmıslerdı ıns.guzel sonuc alırsın

o ınsanlardan nefret edıyorum cnm yuregını ferah tut kafanı bosaltmaya caliş

ıkınızdeden guzel haberler almak ıstıyorum 14.gun mu yapcaklar asilamayı ogun haber verın bıseyler okuyayım sıze kımın duasının kabul olcagı bellı olmaz canlar

cnm nasilsın gıttın mı doktara

sagol canım...bugün gittik hastaneye işimiz infertile oldugu için öglene kaldı... ögleden sonrada doktorlar toplatıya gidiyomuş şansa bak.. yarın gelin dediler.. bakalım yarın ne çıkacak

Kime nereye gidiyorsun canım? fakülteden varmı bildiğin doktor

Çok sağol canım benim, inşallah bir gün tanışırız tabi Zübeyde hanıma gittim, doktor testlerime baktı, ultrasondan baktı, çok güzel dedi Herşeyin normal birde rahim filmi çektir dedi. O sadece fakültede var dedi, yada tüp bebek merkezlerinde dedi. Beni yönlendirdi anlayacağın. Fakülteye gitmeyi düşünüyorum, varmı bildiğin doktor

ıkınızdeden guzel haberler almak ıstıyorum 14.gun mu yapcaklar asilamayı ogun haber verın bıseyler okuyayım sıze kımın duasının kabul olcagı bellı olmaz canlar

işte bizde bu yüzden kimseye söylemedik, böyle kafamız rahat, sende tüp bebek falan yaptıracaksan kimseye söyleme, vazgectikte eşim istemiyo de...benim bi arkadasım kimseye söyleme kimin nazarı degecegi belli olmaz demişti.. benim aşılama öbür aya kaldı canım ya...

Merhabalar, hangi hastaneye gittiniz öğrenebilirmiyim? birde fakültede dahil hiç bir devlet hastanesinde hsg çekilmiyormu? az önce fakülteyi aradım, dışarda çektireceksiniz dedi, öylemi:26:

Bursada hsg nerede çektireyim kızlar, devlet çekmiyormuş yeni öğrendim. Fiyat bilgiside veririmisiniz?
Birde benim elimde kağıt felan yok, gidip çektircem desem çekerlermi? şuan adetliyim, en uygun zaman ne zaman olur

Son düzenleme:
Merhabalar, hangi hastaneye gittiniz öğrenebilirmiyim? birde fakültede dahil hiç bir devlet hastanesinde hsg çekilmiyormu? az önce fakülteyi aradım, dışarda çektireceksiniz dedi, öylemi:26:

ben bursada hangi fakülte var bilmem canım.. zonguldak karaelmas üniversite hastanesinde çektirdim ücret filan almadılar.. aşılamada orda yapılacak inş.. devlette çekilmiyo canım

ıykos doktor sana ilaç yazmadımı onun ilacı var eczanede onu alıp gidiyosun o ilacı rahmine sıkıyolar.. o ilacı unutma sakın...

ben bursada hangi fakülte var bilmem canım.. zonguldak karaelmas üniversite hastanesinde çektirdim ücret filan almadılar.. aşılamada orda yapılacak inş.. devlette çekilmiyo canım

Anladım canım, seni Bursada sanmıştım. Çok teşekkürler cevap verdiğin için. Rabbim bizleri en kısa zamanda evlat sahibi yapsın inşallah
Yok canım ilaç felan yazılmadı, fakülteye git dedi, oradada bu test yapılmıyormuş o zaman özel hastaneye gideceğim demekki. Hen ilacını alacam hem muayenesini.

Son düzenleme:

özelde çok pahalı ya.. biz özel doktora çıkalım dedik ücret 250tl dediler... bizde vazgectik..

özelde çok pahalı ya.. biz özel doktora çıkalım dedik ücret 250tl dediler... bizde vazgectik..

Haklısın çok para canım ya, hele özel doktorunuda istersen 600 felan okudum burada. O kadar para verilmez şahsen. Fakat burada devlette yokmuş, mecburen özelde yaptıracağım. Başka alternatif kalmıyorki? çok garip fakültede olur sanmıştım:26:

keşke yakın olsak canım o kadar ihtiyacım varki arkadaşa inş canım en kısa zamanda kavusuruz bebeklerimize...O BEBEKLER BURAYA GELECEK...

600 biz 250 yi çok dedik.. orası büyük şehir baska hastane vardır elbet bi araştır derim..... durumun varmı bilmiyorum durumun iyiyse hiç bekleme git özele..

keşke yakın olsak canım o kadar ihtiyacım varki arkadaşa inş canım en kısa zamanda kavusuruz bebeklerimize...O BEBEKLER BURAYA GELECEK...

Keşke canım, benimde bu şehirde arkadaşım yok. Olsun burası var Allahtan İnşallah canım, inşallah Ne güzel birbirimizin derdini anlıyoruz, hepimiz aynı dertten muzdaripiz çünkü. Çocuğu olanlar rahat, takma kafana diyorlar ama işte olmayınca mecburen takıyorsun. Elimizde değilki. Eşimde herşey normal madem niye olmuyor diyor

Maddi durumumuz iyi çok şükür ama eşimin garip huyları var. Böyle özel hastane olaylarına karşı verilen parayı laf eder. Ama bakıyorumda devlet yapmayınca mecburen yaptıracağım yani, pintilik yapmayacak artık...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…