canım bende bursadaymm benimde cuma gunu adetn 5. gunu oluyo bende gıdıcem doktoraa
Bu cuma gideceğim, anlatırım canım. Aksilik adet olmam gerekiyordu bugün olmadım. Test yaptım negatifi gördüm her zamanki gibi. İnşallah doktor beni önemser. İncir kürüne adetliyken başlansa daha iyi olur diyorlar, ben öyle başlamıştım. Keçiboynuzunuda sabah aç karna eşine içir.
cnm nılufer semtındeyım sende bursadamısın cok sevındm sen hangı semte oturuyon cnmm
ben doktora gidemedim cenazemiz vardı komşumuz vefat etti.. yarın bi engel çıkmassa gidicez inş...
cnm nasılsın.merak ettım adet oldun muBu cuma gideceğim, anlatırım canım. Aksilik adet olmam gerekiyordu bugün olmadım. Test yaptım negatifi gördüm her zamanki gibi. İnşallah doktor beni önemser. İncir kürüne adetliyken başlansa daha iyi olur diyorlar, ben öyle başlamıştım. Keçiboynuzunuda sabah aç karna eşine içir.
bende cekırgedeym tatlm cekırge devlet hastanesıne yakınımm yakınmışız bayaa :)
ben doktora gidemedim cenazemiz vardı komşumuz vefat etti.. yarın bi engel çıkmassa gidicez inş...
Merhaba arkadaslar ben yenı uyeyım uc senedır bebegım olmuyor bursada gıtmedıgım doktor kalmadı desem yerıdır.asilmamada denedim olmadı artık umudum yok gıbı enerjım kalmadı heray aynı uzuntu takmamaya calişsam olmuyor benımkı uc senedır cocugu olmayıp bebek sahıbı olan varmı tup bebek denıcez oda maliyetı fazla ama allahın ıznıyle yaptırcaz yardımcı olun lutfen
slm benim 6 yıldır olmuyor bebeğim
benim tüplerim kapalı ve yumurtalık rezerv azlığı sorunum
bir aşılama 5 tüp bebek denedik 4 tüp tedavim çeşitli nedenlerle iptal oldu
bir sefer transfer oldu oda negatif olmuştu geçen sene mart ayında
şimdi 1 ay önce genetik testleri için kan vedik onun sonucunu bekliyoruz
ama umudum yok deme Allahtan ümit kesilmez
Rabbimin gücü kudreti rahmeti sonsuz Rabbim ol derse önünde kimse duramaz
Allahım bütün isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah arasında bizede
cnm nasılsın.merak ettım adet oldun mu
Merhaba, iyidir canım sen nasılsın? lekelenme oluyor yeni yeni kanamamda başladı.İnşallah yarın doktor ilgilenir benle canım ya.
Bu arada Nilüfer tarafında oturuyormuşsun, Bursada yeniyim ama şuana kadar gördüğüm en güzel semti Nilüfer bence. Biz Gürsu kestel tarafındayız, hiç beğenmiyorum buraları..
iıyım cnm bende inş.iyi bı doktora denk gelırsın tatlım memnun kalirsan beraber goderız ne dersın:) ya sızler bana cok ıyı geldınız bılmıyom bı nese geldı ıcıme gercekten acilar paylasarak azarıyormus cnm.evet cnm nuluferde oturuyom annemlerı evı bız 2 senedır mısafırız onlarda:) yenı geldıgın ıcın galibsıyorsundur ordada arkadaslarım var benım gelişmekte olan bı yer guzellestırıyor artık.
İnşallah bakalım canım ya, banada arkadaş olursun.İnsan paylaşınca rahatlıyor, içi ferahlıyor..
Benimde burada hiç arkadaşım yok. Çevre bana yabancı, insanlar öyle. Doğup büyüdüğüm topraklardan kopmak, buralara alışmak zor oluyor. nede olsa insan alışkanlıklarını bırakamıyor, vazgeçmek zor oluyor. Buralar gelişiyor evet yakında metroda olacak. O zaman daha rahat gezeriz diye düşünüyorum, eşimleşuan trafik felaket
Merhaba aramıza hoşgeldin.Bende 3 senelik evliyim tedaviye yeni başladım ilk aşılamam çarşamba günü olacak.Üzüntünü çok iyi anlıyorum sadece yalnız olmadığını bil istedim.İnş kısa zamanda bebeğine kavuşursun.Tüp bebeği mutlaka dene bence Allah yardımcın olsun
basın saolsun cnmm... Ben cok heyecanlıyım bısey olmazsa cuma gıdıcmm inşş
canım nasılsın doktora gıttın mı
cok guzel bızde yazın cekırgeye tasıncaz ordan ev aldık komsu olcaz ınş.
sagol canım...bugün gittik hastaneye işimiz infertile oldugu için öglene kaldı... ögleden sonrada doktorlar toplatıya gidiyomuş şansa bak.. yarın gelin dediler.. bakalım yarın ne çıkacak
iyiyim canım gittik hastaneye.. bizim sorunumuz infertili oldugu için ögleden sonraya kaldı.. ve doktorlarında herpersembe toplantısı oluyomuşşş yani boşa gittik yarın gidicez artık nasipse.... sen ne zaman yaptırıcan aşılamayı.??
hmm ALLAH hayırlı ugurlu etsınn cnmm bende burda yenıyım evlendm geldımm buraya pek kımseyı tanımıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?