Bı umut var mı

cnm umıtlendırmek ıstemem senı ama cnm ıdrar testlerıne guvenme bı ıkı gun sonra tekrar yap bellı olmaz inş.hamılesındır.burda cok okudum kızın bırı 2 aylık hamile ustune gormus test yapmıs negatıf cıkmıs doktoro gıtmıs 2 aylık hamile cıkmıs cnm.bole bussuru ınsan adet zamanında kan test yapıp negatıf cıkıp bı kac adet gormeyıp bhcg degerı yuksek cıkıp hamile olanlar bıle var cnm.ben umıtliyım senden inş.hamilesındır.

cnm nasılsın.merak ettım adet oldun mu

slm benim 6 yıldır olmuyor bebeğim
benim tüplerim kapalı ve yumurtalık rezerv azlığı sorunum
bir aşılama 5 tüp bebek denedik 4 tüp tedavim çeşitli nedenlerle iptal oldu
bir sefer transfer oldu oda negatif olmuştu geçen sene mart ayında
şimdi 1 ay önce genetik testleri için kan vedik onun sonucunu bekliyoruz
ama umudum yok deme Allahtan ümit kesilmez
Rabbimin gücü kudreti rahmeti sonsuz Rabbim ol derse önünde kimse duramaz
Allahım bütün isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah arasında bizede

amın.cnm cumlemıze Rabbım hayırlı evlat versın.haklısın cnm sende cok zor gunler gecırmıssın Allahım tez vakıtte hayırlı evlat versın sana cnm.ıns.test sonucun guzel cıkar tatlım.arkadasimda yaptırmıstı sevket yılmazda bır ay sonra sonuc cıktı bı kac gune kadar senınde cıkar ıyı haber alırsın ıns.sonucunu banada yazarsan sevınırım

cnm nasılsın.merak ettım adet oldun mu

Merhaba, iyidir canım sen nasılsın? lekelenme oluyor yeni yeni kanamamda başladı.İnşallah yarın doktor ilgilenir benle canım ya.
Bu arada Nilüfer tarafında oturuyormuşsun, Bursada yeniyim ama şuana kadar gördüğüm en güzel semti Nilüfer bence. Biz Gürsu kestel tarafındayız, hiç beğenmiyorum buraları..

Son düzenleme:

iıyım cnm bende inş.iyi bı doktora denk gelırsın tatlım memnun kalirsan beraber goderız ne dersın:) ya sızler bana cok ıyı geldınız bılmıyom bı nese geldı ıcıme gercekten acilar paylasarak azarıyormus cnm.evet cnm nuluferde oturuyom annemlerı evı bız 2 senedır mısafırız onlarda:) yenı geldıgın ıcın galibsıyorsundur ordada arkadaslarım var benım gelişmekte olan bı yer guzellestırıyor artık.

İnşallah bakalım canım ya, banada arkadaş olursun. İnsan paylaşınca rahatlıyor, içi ferahlıyor..
Benimde burada hiç arkadaşım yok. Çevre bana yabancı, insanlar öyle. Doğup büyüdüğüm topraklardan kopmak, buralara alışmak zor oluyor. nede olsa insan alışkanlıklarını bırakamıyor, vazgeçmek zor oluyor. Buralar gelişiyor evet yakında metroda olacak. O zaman daha rahat gezeriz diye düşünüyorum, eşimle şuan trafik felaket

Son düzenleme:

anliyom cnm senı kıyamam bı arkadas sartt ınsana calişiyormusun tatlim eger carsı tarafına felan gelırsen gorusuruz ıstersen ben gelirım yanına ataevlerden 20 dkta trenle gelinıyor yarın kacta doktora gıtcen cnm

canım nasılsın asilaman nasil gectı yorma bu aralar kndını guzel haberlerını beklıyoz cnm

basın saolsun cnmm... Ben cok heyecanlıyım bısey olmazsa cuma gıdıcmm inşş

sagol canım...bugün gittik hastaneye işimiz infertile oldugu için öglene kaldı... ögleden sonrada doktorlar toplatıya gidiyomuş şansa bak.. yarın gelin dediler.. bakalım yarın ne çıkacak

canım nasılsın doktora gıttın mı

iyiyim canım gittik hastaneye.. bizim sorunumuz infertili oldugu için ögleden sonraya kaldı.. ve doktorlarında herpersembe toplantısı oluyomuşşş yani boşa gittik yarın gidicez artık nasipse.... sen ne zaman yaptırıcan aşılamayı.??

sagol canım...bugün gittik hastaneye işimiz infertile oldugu için öglene kaldı... ögleden sonrada doktorlar toplatıya gidiyomuş şansa bak.. yarın gelin dediler.. bakalım yarın ne çıkacak

canım bnm bende yarın gıdıcemm ayy inşallah ıkımızde guzel hayırlı haberlerle gelırız haber verırızz bırbırımızee haber ver mutlaka . Canım bu gece persembeyı cumaya baglayan gece 2 mubarek gun .... Mutlaka gece namaz kıl dua et bu gece ALLAH dua kapılarını acık bırakırmışş dua edelmm canım ALLAH yadımcımız olsun ALLAHIMM inşş yarın yüzümüzü güldürürr

anladım cnm yarın guzel haberler verırsın ıns.cnm ben asilaöa yaptırmıstım daha once cok basit bı ıslem ama manevı olarak o bır ay varya omrunu bıtırdı cnm o yuzden bır daha yaptırmayı dusunmuyom yuzde 5 olasılık veriyorlar ha hamile kalanda var ama ıstemıyom tup bebek yaptırcaz para bıktırıyoz 3 seneyı gectı nerdeyse tatlim

hmm ALLAH hayırlı ugurlu etsınn cnmm bende burda yenıyım evlendm geldımm buraya pek kımseyı tanımıyorum :)

bende 18 senedır ataevlerdeyım cnm nasil olcak arkadas edınebilirmıyım dıye endıse edıyordum :) cok sevındım simdıden bı arkadasim oldu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…