- 1 Mayıs 2020
- 1.574
- 1.445
- 133
- Konu Sahibi Mevsimyaz06
-
Saka mi yapıyorsun ciddi misin bunlari yazarkenMaasin prim karsiligi var ,sizin caldiginiz icin bir emek yok,belki adami evden gonderemiyor ,halden anlamak lazim ,onu begenmedim bunu sevmedim acigini biliyorum,oraya biraya sikayet edelim,vebalini nasil alacaksiniz
Bence ne olduğunu anlamadilarBen şuan çok şaşırdım. Bu sitedeki çoğu kadın okumuş yada çok mantıklı cevap verirlerdi. Ama üzüldüm şu konuya verilen cevaplara.insanlar göz göre göre devleti dolandıriyo haksız kazanç elde ediyo ama siz diyosunuzki sizene.yaziklar olsun.bu cevabi verenlerdende şüphelenirim demekki vardir bişeyleri
Yok gayet anlayip savunanlar da var, bu ulkenin beli bu tipler yuzunden dogrulmuyor maalesef. Saka gibi yemin ediyorum.Ilk sayfadan geliyorum. Size ne sizi ne ilgilendiriyor diyen arkadaslar konuyu anlamamis; Cunku kotu anlatilmis. Yoksa herkes bunun sikayet edilmesi gerektigini dusunur
Ben şuan çok şaşırdım. Bu sitedeki çoğu kadın okumuş yada çok mantıklı cevap verirlerdi. Ama üzüldüm şu konuya verilen cevaplara.insanlar göz göre göre devleti dolandıriyo haksız kazanç elde ediyo ama siz diyosunuzki sizene.yaziklar olsun.bu cevabi verenlerdende şüphelenirim demekki vardir bişeyleri
Doğru anladinizYani anlasmali boşandılar ama aynı evde yaşıyorlar doğru mu anladım ? Peki nereden alıyor kadın ölen annesi veya babasından mi ? Böyle bir durumda lütfen Alo 170 i arayın olayı anlatın. Birlikte kaldıkları evin adresini kaba taslak biliyorsaniz bildirin. Ve bilgilerinizin gizli kalmasını isteyin. Devletimizden o kadar çok böyle maaş alcam diye boşanıp aynı evde yaşayan insan var ki çevrenizde böyle insanlar varsa mutlaka arayın. Bilgileriniz gözükse bile böyle bir olayda karşı tarafa bilgi verilmez.
Banane olan neAy size ne yahu
Ne olabilir acaba? Devleti düşünmek bahaneniz bence siz tamamen kadına gıcıklık olsun diye yapıyorsunuz ben mi yanlış anladım?Banane olan ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?