- Konu Sahibi Mevsimyaz06
-
Ben bilsem öyle yapanı şikayet ederdim acımamMerhaba arkadaşlar. Tanıdığım bi çift var. Bunlar bosanmislar. Boşanma sebepleri kadının devletten maaş almak istemesi ve aliyorda. Ben bunları şikayet etmek istiyorum. Yalnız bakanlık benim bilgilerimi istiyor galiba.
Sıkıntı olur mu? Yani karşı taraf kimin şikayet ettiğini arastirsa bulur mu?
Bilinçli her vatandaş bunları yapmalı ki o paralar gerçek ihtiyaç sahiplerine gitsin. Asıl sorun şu ki siz neden yapılması gerekeni iğneleyici şekilde sorarak elestiriyorsunuz?Sizin niye rahatsız ediyor bu durum?
bence o bildiklerinizi şikayet edin.Bnmde öyle bildiklerim var o paralarda tüyü bitmemiş yetimin hakkı var büyük vebale giriyolar bi şey yapmak istiyosunuz takdir ettim ama devlet uğraşmıyo malesef gene de bn elimden geleni yapim diyosanız şöyle söyliyim komşu köpeğin havlamasından şikayetçi olan birinin ismini söylemişlerdi adama ama bu durumu bilemem tabi bu işlerle uğraşan birine sormak gerek
Ne demek size ne?? Hayırdır sizinde mi devleti dolandırmışlıgınız var!?Ay size ne yahu
Bence yanlış anladın. Çünkü ben bu zamana kadar kaçak is yapanı hep şikayet ettim. Bu kadına gıcık olmam artısı. Ailemde olsa kacak is yapana izin vermem. Sadece bu is gizli kalirmi diye öğrenmek istedim. Benim korkum yok! bundan sadece ailem rahatsız olsun istemiyorumNe olabilir acaba? Devleti düşünmek bahaneniz bence siz tamamen kadına gıcıklık olsun diye yapıyorsunuz ben mi yanlış anladım?
Vergisini veren her vatandaşı rahatsız eder en basit örneği bu.Sizin niye rahatsız ediyor bu durum?
Bu şekilde şikayet edilip maaş kesilen bir çift tanıyorum.Kendi kardesi sikayet etti hemde. ama bulamadi kimin sikayet ettigini. yaptigi kanunen suc. kul hakki.Merhaba arkadaşlar. Tanıdığım bi çift var. Bunlar bosanmislar. Boşanma sebepleri kadının devletten maaş almak istemesi ve aliyorda. Ben bunları şikayet etmek istiyorum. Yalnız bakanlık benim bilgilerimi istiyor galiba.
Sıkıntı olur mu? Yani karşı taraf kimin şikayet ettiğini arastirsa bulur mu?
Keşke herşeye bu kadar duyarli olsaniz.Konusahibi nin derdi kadına gıcıklıgı amaç devletimizi dolandirmalari değil.Herkes benim yorumumu çarpıtmış umrumda mı hayır ne demek istediğimi ben biliyorum konusahibi de anlamış cevap vermiş.Vergisini veren her vatandaşı rahatsız eder en basit örneği bu.
"VERGİSİNİ VEREN" peki siz?
Nasıl bir savunma bu yahu iyi o halde mükemmel bir insan olmadığımız için her pisliğe okey diyelim bu mu sizin mantığınız hırsızlıgi bu kadar arsızca savunanida sizde gördüm pesKeşke herşeye bu kadar duyarli olsaniz.Konusahibi nin derdi kadına gıcıklıgı amaç devletimizi dolandirmalari değil.Herkes benim yorumumu çarpıtmış umrumda mı hayır ne demek istediğimi ben biliyorum konusahibi de anlamış cevap vermiş.
Himm ok.Nasıl bir savunma bu yahu iyi o halde mükemmel bir insan olmadığımız için her pisliğe okey diyelim bu mu sizin mantığınız hırsızlıgi bu kadar arsızca savunanida sizde gördüm pes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?