Ben yerimmmmmmmm !!!!!Alamıyorsak ben size nutellalı krep hizmeti vericem hepiniz şişmanlayın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yerimmmmmmmm !!!!!Alamıyorsak ben size nutellalı krep hizmeti vericem hepiniz şişmanlayın![]()
ver bana zapıklık yapayımya ben de justın emaili var ama ordan nası bi ulaşım sağlayabilirim,telefonu da var ama ne hattım ne cep telefonum var şuanda.o yüzden bi önemi kalmıyor![]()
nover bana zapıklık yapayım![]()
![]()
![]()
kız istedim vermediler sen şoförsün dediler
sen zurnacısısnkız istedim vermediler sen şoförsün dediler![]()
abe kaynana naptın bize naptın bizeeesen zurnacısısn![]()
ya ben de justın emaili var ama ordan nası bi ulaşım sağlayabilirim,telefonu da var ama ne hattım ne cep telefonum var şuanda.o yüzden bi önemi kalmıyor![]()
Cem Yılmaz'a hayranı mail gönderip "size nasıl ulaşabilirim?" demiş ya mail gönder "just sana nasıl ulaşabiliriz merak ettik " de![]()
abe kaynana naptın bize naptın bizeee![]()
ÇOK ÜZÜCÜ YAŞu yeni açılan vicdan azabı konusuna ağlamaktan ölücem![]()
Benim anlamadığım damadın nasıl babasını getirmemeyi kabul ettiğiÇOK ÜZÜCÜ YA![]()
Aynen çok ilginç.Benim anlamadığım damadın nasıl babasını getirmemeyi kabul ettiği![]()
bdvdeki vijdan azabı konusunu diyoruz ama okuma bence , çok kötü oluyor insanNoluyo yav![]()
bdvdeki vijdan azabı konusunu diyoruz ama okuma bence , çok kötü oluyor insan![]()
Bir de adamcağız giyinmiş hazırlanmış ya düşündükçe kahroluyorum, tanımadığımız bir insan için bu kadar üzülüyoruz konu sahibinin vicdanının sızlaması çok normalBüyük çok büyük vicdansızlık yapmış adam oğlunun mürvetini görmeden gitmiş şimdi yesin kendini dursundayımın son halleri geldi aklıma
![]()
Bir de adamcağız giyinmiş hazırlanmış ya düşündükçe kahroluyorum, tanımadığımız bir insan için bu kadar üzülüyoruz konu sahibinin vicdanının sızlaması çok normal