- 8 Temmuz 2014
- 3.364
- 3.417
- 163
Sen ates ben barut iiiimmhgg optum seni saapsuppşurup değil miydi lan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen ates ben barut iiiimmhgg optum seni saapsuppşurup değil miydi lan![]()
utanın kendinizden,ajdar ne yaajdar çikita muz
açıp baktım sözlerine
hem şurup hem turp diyomuş![]()
Sen ates ben barut iiiimmhgg optum seni saapsupp
utanın kendinizden,ajdar ne ya![]()
Etilerde karsilastik imza istedik dalga gecisiyosunuz irispilar diye yol ortainda agzimiza ettiutanın kendinizden,ajdar ne ya![]()
müzik zevkin alkışlanası..sınava soksam seni 10 alırdın 10 10
kon aşka kon kon![]()
Etilerde karsilastik imza istedik dalga gecisiyosunuz irispilar diye yol ortainda agzimiza etti![]()
müzik zevkin alkışlanası..![]()
Vallahi avaz avaz bagardi sokak ortasinda bize saygisizlar ben bu ulkede hatri sayilir sanatcilardanim.utanmaz irispilar diye.nereye kacicagimizi sasirdikgerçekten mi?
hadi s.ç s.ç
edit: pardon s.çıyım dememişin alkışlıyım demişin![]()
Vallahi avaz avaz bagardi sokak ortasinda bize saygisizlar ben bu ulkede hatri sayilir sanatcilardanim.utanmaz irispilar diye.nereye kacicagimizi sasirdik
ahaahhahahaahahhahahaaaaaaaaaaaaaa.gerçekten mi?
hadi s.ç s.ç
edit: pardon s.çıyım dememişin alkışlıyım demişinn![]()
ahaahhahahaahahhahahaaaaaaaaaaaaaa.
Gulduk diye agresiflesti.ya unide gay arkadasim vardi burak buket derdik.yoo ortalikta aklima dustu nasil ozledime hatırı sayılıyosa vereymiş imzayı![]()
dalga geçme be adamlaGulduk diye agresiflesti.ya unide gay arkadasim vardi burak buket derdik.yoo ortalikta aklima dustu nasil ozledim![]()
Gulduk diye agresiflesti.ya unide gay arkadasim vardi burak buket derdik.yoo ortalikta aklima dustu nasil ozledim![]()
Kimle dalga gectim be cagrisim yapti arkadaismi ozledimdalga geçme be adamla![]()
ajdarı diyomKimle dalga gectim be cagrisim yapti arkadaismi ozledim
Ya ama o tavirlar o beni siz yarattiniz havalari.yeni bestem uzerinde calisiyorumlar falan.nasil gulmiyimsen de gülmeseydin adama ciddi olsaydın![]()
Hee pardon abisi ajdara saygimiz sonsuz ayiqsajdarı diyom![]()
Ya ama o tavirlar o beni siz yarattiniz havalari.yeni bestem uzerinde calisiyorumlar falan.nasil gulmiyim
gidip imza istemişsin adamdan,normal yani.Ya ama o tavirlar o beni siz yarattiniz havalari.yeni bestem uzerinde calisiyorumlar falan.nasil gulmiyim