- Emoji Skoru
- 7.128
- Puanlar
- 163
benim varrrrrrrrrr,rr baş harfi v.çok şey kaçırmışımbildiğin böyle üye var mı başka takip edeyim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim varrrrrrrrrr,rr baş harfi v.çok şey kaçırmışımbildiğin böyle üye var mı başka takip edeyim
![]()
çok şey kaçırmışımbildiğin böyle üye var mı başka takip edeyim
![]()
ay ben yapamam en son kavga ettiğiimizde erkek arkadaşım kırılmasın diye o konuştu ben dinledim,o konuştu ben dinledim..bir müddet sonnra 'konuşsana,neden konuşmuyorsun?!!!^' diye sinir krizi geçirdi.ben sinirlenince özellikle karşımdakini kırmak için konuşurum.
damarına basmak, ağlatmak için falan.
gerçekten kötü bi huyum
genelde de ağlatıyom![]()
gafam basmıyo bizim vive mibenim varrrrrrrrrr,rr baş harfi v.
Dişlerimi fırçalayıp yatcam . Hepinize baktım burdasınız . Akıl danışacanız bişi varsa (ehil , tecröbelî , bilir kişiyim ) sorun , yoksa yatim![]()
benimkide bana öyle kriz geçirttiriyo hiç iyi bişey değilay ben yapamam en son kavga ettiğiimizde erkek arkadaşım kırılmasın diye o konuştu ben dinledim,o konuştu ben dinledim..bir müddet sonnra 'konuşsana,neden konuşmuyorsun?!!!^' diye sinir krizi geçirdi.![]()
ay ben yapamam en son kavga ettiğiimizde erkek arkadaşım kırılmasın diye o konuştu ben dinledim,o konuştu ben dinledim..bir müddet sonnra 'konuşsana,neden konuşmuyorsun?!!!^' diye sinir krizi geçirdi.![]()
bana da verin o listeyi gülmeye ihtiyacım varoo bi ara listesini çıkardıydık
bb, siskoanne, 4just ve ben![]()
bana da verin o listeyi gülmeye ihtiyacım var![]()
sağol canım bende bulursam paylaşacam seninlebi ara muklakukla vardı çılgın![]()
33 terazi antalya bebeğim , resmimde var profilde . Beğendin miyaş kaç nerden![]()
33 terazi antalya bebeğim , resmimde var profilde . Beğendin mi
bende aynı seyı dusunuyomay millan var hatunun yorumlar koparıyor beni![]()
ivetbb aşkım stalk mı yapıyon![]()
Mersi cnm . İiiii gecelerrr .genç gösteriyorsun kız![]()
ay biliyom onuay millan var hatunun yorumlar koparıyor beni![]()