- Emoji Skoru
- 36.017
- Puanlar
- 598
3 aydır ayrıyımm bosanmak uzereyımm
En zor zamanlar. Allah yardımcın olsun. Tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum kesinlikle dünyanın sonu değil her gün ölmektense bir kez ölüyorsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 aydır ayrıyımm bosanmak uzereyımm
ılk zamanlar zor gelıyodu sımdı alıstım kendı derdıme dustum :)En zor zamanlar. Allah yardımcın olsun. Tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum kesinlikle dünyanın sonu değil her gün ölmektense bir kez ölüyorsun.
senin minişş çok şeker yaaaaaakimmiş o iyiki burun deliğini zorlamamışş....![]()
Kulube hosgeldiiin!ayine baslayalim kizlar yeni uyemizi kutsayalimm3 aydır ayrıyımm bosanmak uzereyımm
Ordan yapiyoduk arkadasimdan ogrendim yanlis yer oldugunu diyo.kizlik zarini da ebe bozmus.siyirmis o ya.yalanyapmış mı yani..
Asafin ustune gul koklarsin hesenin minişş çok şeker yaaaaaa![]()
seksli burasıBi bakıyom öpüşüyonuz, bi bakıym sevişiyonuz , şimdide ayinmi yapıyonuz ! 5 dk. Gittim. Neler olmş
Kulube hosgeldiiin!ayine baslayalim kizlar yeni uyemizi kutsayalimm
yuhh yaaa adamınki çivi falanmıs heralde oralara sıgdıgına göre :)Ordan yapiyoduk arkadasimdan ogrendim yanlis yer oldugunu diyo.kizlik zarini da ebe bozmus.siyirmis o ya.yalan
sagolunnn,benım gıbı ınsanların cok oldugunu gormek ne guzellVelkome vilkom vilkommen![]()
koyun kıydım , Konuya muvaffak olamyrm. Konstre olup geleyim .seksli burası![]()
Just atarax reçeteli miydi ? Anam öyle alıyoz diyo ya![]()
Just dusta canim suan cevap veremezGordugun uzre bende keyif sigarasi safhasina gectimmm
Oooo gel kollarima seni yeniden kirleteyimm!değil2.5 liraydı 2 sene önce
ama bi z.kim etkisi olmamıştı bende
bebeğim![]()