zaten tatildeyim teli kullanmama gerek yok mailden hallederim işlerimi
eğer bu boşanma davası da tutuşturmazsa bende diyecek söz yok.
Ya gercekten oyle gorseniz fotolarimizi falan aglarsiniz yani.hani adam hep boyle olsa zaten yollarimiz kesismezdi.Hele dün yazmıştın ya o beni belimde saçlarımla şortumla sevmişti diye ben koptum orda
Püüü utanmaz rezil senin annen paralar onu zatenhe biz özür dileyecekmişiz folloştan. lafa bak koskoca kadın benim annem gidip özür dileyecek pardon kızımı dövdün ben de sana sert çıktım diye !!
Allah akıl fikir versin eşine insan yuvasını dağıtır mı bi tarikat için yaa hiç mi içi sızlamıyorYa gercekten oyle gorseniz fotolarimizi falan aglarsiniz yani.hani adam hep boyle olsa zaten yollarimiz kesismezdi.
just konuna biri yazmış ya benimde düşüncem o yönde.. dilekçe için tutuşsa bile bi süreliğine rol yapar.. dilekçeyi çekince geri eski haline döner gibi geliyor.. offf çok karmaşık ya..
Püüü utanmaz rezil senin annen paralar onu zaten
Allah akıl fikir versin eşine insan yuvasını dağıtır mı bi tarikat için yaa hiç mi içi sızlamıyor
Bence bundan sonra anneni dinlemelisino düşünsün artık orasını da şakası kalmadı bu işin
anlatsam paralar zaten
Bence bundan sonra anneni dinlemelisin
Tabiki biz arkandayızatlatıcam yeterince güçlüyüm..
Ayıp ediyon
Her türlü içeceğin benden just , bundan büyük destek mi olur
önce içiriyon sonra işetiyon sen ne kurnaz bişeysin
eee tuvalet bir liraönce içiriyon sonra işetiyon sen ne kurnaz bişeysin
işleyiş nasıl oluyor just dilekçeyi verdin dava günü belli mi ?
Seyyar tuvalet imalatına giriyorum, ayak üstü iş görülecek tuvalet aramaya sonvalla bu ticari zekayı işe dök artık