Ya canimi cok sıkıyo.babasiyla konusuyolar suan haber bekliyorum babasindan.@Siskooanne sizin durumlar nasıl
yaa sizin durum da çok fena off inşallah düzelirsiniz can-ı gönülden istiyorum vallahiYa canimi cok sıkıyo.babasiyla konusuyolar suan haber bekliyorum babasindan.
Ya canimi cok sıkıyo.babasiyla konusuyolar suan haber bekliyorum babasindan.
Hele dün yazmıştın ya o beni belimde saçlarımla şortumla sevmişti diye ben koptum orda
Kocası bir tarikata mı ne mensup olmuş adamın beynini yıkamışlar evde gecelik bile giydirmiyomuşben hala boşanma nedenlerii çözemedim ya konusuna okudum ama yorumları okumadım anlamadım o yüzden
Yok canim inan ki yok hic umrunda degil.ben ona imtihanmisim iste cennet icin feda etmesi gerekiyomus bizi.insanlar bu ugurda nelerini kaybetmis falan filan.dayanamiyorum artik tahammul edemiyorum.imansiz oldum ciktim sayesindeçılgın anne sizinkindede mi hiç umut yokçabalamıyormu düzelmek için
Kudursungeldim kızlar
bu dün bana artist artist konuştu ya hani
ben de gece saydırdım
sabah bi baktım son görülme dün yazıyor
çaktım ki bu son görülme durumunu gizlemiş
gizlemene gerek yok kimle istiyosan konuş şimdi dedim
bana ne dedi biliyo musunuz ben gizlemedim ya of tamam gizledim yo gizlemedim ben görebiliyorum başkalarının son görülme tarihini
vay iq seviyesi up up kapasite meselesi tabi dedim
çok komik dalga geçme benimle dedi
ya dün beni bitirdin aşkım yatıyorum ben kısmında tekrar vuruldum hele iyi vallada kendimden geçtim yazdım teli kapadım oh olsun açmıcam telefonu
Yok artık yaYok canim inan ki yok hic umrunda degil.ben ona imtihanmisim iste cennet icin feda etmesi gerekiyomus bizi.insanlar bu ugurda nelerini kaybetmis falan filan.dayanamiyorum artik tahammul edemiyorum.imansiz oldum ciktim sayesinde
Yok canim inan ki yok hic umrunda degil.ben ona imtihanmisim iste cennet icin feda etmesi gerekiyomus bizi.insanlar bu ugurda nelerini kaybetmis falan filan.dayanamiyorum artik tahammul edemiyorum.imansiz oldum ciktim sayesinde
Kudursun
Ama son görülmeyi gizlese dün yazmazdı, hiç görülmezdi. orayı tam anlamadım
Ya canimi cok sıkıyo.babasiyla konusuyolar suan haber bekliyorum babasindan.
Yok canim inan ki yok hic umrunda degil.ben ona imtihanmisim iste cennet icin feda etmesi gerekiyomus bizi.insanlar bu ugurda nelerini kaybetmis falan filan.dayanamiyorum artik tahammul edemiyorum.imansiz oldum ciktim sayesinde
geldim kızlar
bu dün bana artist artist konuştu ya hani
ben de gece saydırdım
sabah bi baktım son görülme dün yazıyor
çaktım ki bu son görülme durumunu gizlemiş
gizlemene gerek yok kimle istiyosan konuş şimdi dedim
bana ne dedi biliyo musunuz ben gizlemedim ya of tamam gizledim yo gizlemedim ben görebiliyorum başkalarının son görülme tarihini
vay iq seviyesi up up kapasite meselesi tabi dedim
çok komik dalga geçme benimle dedi
ya dün beni bitirdin aşkım yatıyorum ben kısmında tekrar vuruldum hele iyi vallada kendimden geçtim yazdım teli kapadım oh olsun açmıcam telefonu
Adamın sülalesi raat resmenfark etmez o olayın yan kayışı artık
benim sabrım kalmadı
bu ne umursamazlık ya
ohh olsunnnnnnnnnnnn içim buz gibi oldu bugün
Adamın sülalesi raat resmen