- 22 Ağustos 2014
- 1.845
- 1.132
- 163
Ben biktim bile sevgulu istiyomseninki yabancıbizimkiler barda bilemiyom nasıl olur
bakıcaz artık şansımızı deneriz
o zaman bekarlıktan bıkmış olucam ben de![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben biktim bile sevgulu istiyomseninki yabancıbizimkiler barda bilemiyom nasıl olur
bakıcaz artık şansımızı deneriz
o zaman bekarlıktan bıkmış olucam ben de![]()
barda insan sarhoş=dürüsttür arkadaş..
yakisiklilarin gobegine duscen beni de goturitalyada ben de bulim nolur allahım amin
(ateistin duası)
italyada bardaki çocuklar oyşş julio adlı şekertoyu unutamam..italyada ben de bulim nolur allahım amin
(ateistin duası)
yakisiklilarin gobegine duscen beni de gotur![]()
italyada bardaki çocuklar oyşş julio adlı şekertoyu unutamam..![]()
daşş daşşşya essah mı diyonuz o kadar iyiler mi
ay bi aksilik çıkmasın nolur ya![]()
daşş daşşş
zor dill yaaaaaakızım ya çok korkuyom sınavı falan kazanamıcam diye
yarın çalışcam italyanca gaza geldim![]()
Senin plan nedir ? Buarada konu disinda herseye tikliom mubarek tel dellendirdu benikızım ya çok korkuyom sınavı falan kazanamıcam diye
yarın çalışcam italyanca gaza geldim![]()
zor dill yaaaaaa
Senin plan nedir ? Buarada konu disinda herseye tikliom mubarek tel dellendirdu beni![]()
erasmus yap bol seksli,orgasmus diyorlar oyüzden.yok be çok kolay aksine ama ben korkuyom işte
ben dile çok yetenekliyimdir hemen kaparım
valla param ne kadarına yeterse yarı dönem tam dönem orda ve burda yüksek lisansa kaydolmak
roma la sapienza da
o da olmadı burda yksek kazanıp erasmus yaparım ama gidecem o italyaya
edit: en kötü ihtimalle sicilyadan botla giricem![]()
oraya gidip sekstensekse koşan sonra dönüp hiçbişey olmamaış gibi davranan nişanlı kız gördüm.Hahaha kiz kotu yola dusmus derler bizim turk milleti sonra![]()
erasmus yap bol seksli,orgasmus diyorlar oyüzden.![]()
adamlar deli ya bu kadar nası yapılır,bu da wiggle..southernden sonra koptum![]()