Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sen daha 1 hafta önce yolunmamış mıydın gız :KK31:

evet ben her hafta yolunuyorum çok temiz oluyor çünkü böyle :D

annelerde yavrusunu koruma iç güdüsü o kadar yüksektir ki
dağ gibi adamı devirir.
test edip onayladım.

her şeyi yaparsın dimi evlatların için
kılına zarar gelse böyle aslan kesiliyor musun sen de :27:
annem delirmişti çünkü ağlamıştı baya benim fiske vurmadığım dokunmaya kıyamadığıma nasıl elin oğlu gelir vurur geberticem diye :D

evet ben her hafta yolunuyorum çok temiz oluyor çünkü böyle :D

her şeyi yaparsın dimi evlatların için
kılına zarar gelse böyle aslan kesiliyor musun sen de :KK53:
annem delirmişti çünkü ağlamıştı baya benim fiske vurmadığım dokunmaya kıyamadığıma nasıl elin oğlu gelir vurur geberticem diye :D

aslan yanımda miyavlar
ben el bebe gül bebe büyütüyorum oğullarımı
biri gelip dokunacak:KK62:
dokunanın yaşı kaç olursa olsun , babası da olsa farketmez
benden başkası sesini bile yükseltemez

aslan yanımda miyavlar
ben el bebe gül bebe büyütüyorum oğullarımı
biri gelip dokunacak:KK62:
dokunanın yaşı kaç olursa olsun , babası da olsa farketmez
benden başkası sesini bile yükseltemez

avvv bu annelerden korkulur valla :27:
benimkinin anası ne kesiliyodur arkamdan o zaman kimbilir :KK70:

Aaa kolay gelsin ben dun hallettim o isi miiisss

peki kv kınaları senin yolladığını anlayınca nolcak :27:
ki bence anlar :27:

bir de samimi bir şey söylicem senin gibi hatun nasıl kaybedilir anlamıyorum ya
bir kere çok güzelsin hadi onu geçtim çok fedakarsın
ben yerinde olsam bu kadar uğraşmazdım onun inancına uyum sağlıcam diye sabretmezdim
kocandaki kafaya hayret ediyorum

peki kv kınaları senin yolladığını anlayınca nolcak :KK53:
ki bence anlar :KK53:

bir de samimi bir şey söylicem senin gibi hatun nasıl kaybedilir anlamıyorum ya
bir kere çok güzelsin hadi onu geçtim çok fedakarsın
ben yerinde olsam bu kadar uğraşmazdım onun inancına uyum sağlıcam diye sabretmezdim
kocandaki kafaya hayret ediyorum
E benden oldugu asikar canim:)ama bi taraflari yiyipte hesap soramaz bana kudurur kendi kendine:)
Agzin bal yesin minnosum tesekkur ederim iltifatlarin icin ama ben esimi cok sevdim.bu bi surec diye baktim hep gecicek gorucek dogruyu dedim,sonra bi ara belki gercekten dogru budur diye yoneldim.elimden gelen herseyi yaptim yani.birde hep dedigim gibi baska bi sorun yoktu aramizda bana davranislarinda ayrilinca canavar oldu o ayri.ama artik hala anlamasamda onasaygi duyuyorum benim istedigim hayatta ona fazla geliyo.sabredip denedigime pisman degilim ama cocuguma rahatlikla anlatabilicem ben denedim diye

E benden oldugu asikar canim:)ama bi taraflari yiyipte hesap soramaz bana kudurur kendi kendine:)
Agzin bal yesin minnosum tesekkur ederim iltifatlarin icin ama ben esimi cok sevdim.bu bi surec diye baktim hep gecicek gorucek dogruyu dedim,sonra bi ara belki gercekten dogru budur diye yoneldim.elimden gelen herseyi yaptim yani.birde hep dedigim gibi baska bi sorun yoktu aramizda bana davranislarinda ayrilinca canavar oldu o ayri.ama artik hala anlamasamda onasaygi duyuyorum benim istedigim hayatta ona fazla geliyo.sabredip denedigime pisman degilim ama cocuguma rahatlikla anlatabilicem ben denedim diye

tabi onda haklısın ben de hep öyleyim sonuna kadar deneyeyim de üstüme kalmasın suçu diye düşünürüm ama eşinde kafa yok yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X