Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kaç yıllık evlisiniz
tüp bebek falan denediniz mi :KK64:

canım bütün tedavi yollarını denediniz mi
hem ne boşanması siz çocuk için evlenmediniz ki neden böyle düşünüyorsun

2 yillik evliyim ama gittigim her doktor zorlu bir yol bizi bekliyor diyo. Bir cok sorunum var cunku... Olmama ihtimali olmasindan cok cok daha yuksek. Tüp bebek icin yumurtlama olmasi lazim. Bende yumurtlama problemi var...ilacsiz adet bile olamiyorum. Umutsuzluga kapiliyorum iste. Kendimi cok kotu hissediyorum...

2 yillik evliyim ama gittigim her doktor zorlu bir yol bizi bekliyor diyo. Bir cok sorunum var cunku... Olmama ihtimali olmasindan cok cok daha yuksek. Tüp bebek icin yumurtlama olmasi lazim. Bende yumurtlama problemi var...ilacsiz adet bile olamiyorum. Umutsuzluga kapiliyorum iste. Kendimi cok kotu hissediyorum...
pko gibi bişey mi?
yumurtalık tembelliği falan diyolar.
ablamda da var ondan, ömür boyu ilaç kullancan demiş doktor.:KK61:

Yaa deme oyle lutfen hep olumlu dusun.hep iyi hisset ben iyiyim hicbir sorunum yok de.inan belli olmuyo bu isler.bu sebepten bosanmayi dusunmeyin lutfen.olmasa bile ki inan olucak oyle inan,size ihtiyaci olan bi cana annelik babalik edersiniz.

hiç umutsuzluğa kapılma sana kesin olmayacak dememişler
yolun zorlu olabilir ama umudun var hiç değilse
insanlar yıllar yıllar sonra hiç beklemedikleri bir anda hamile kalıyorlar
daha gençsin bu kadar karamsar olmamalısın

pko gibi bişey mi?
yumurtalık tembelliği falan diyolar.
ablamda da var ondan, ömür boyu ilaç kullancan demiş doktor.:KK61:
Pko zaten varda harici baska ptoblemlerde var...

Yaa deme oyle lutfen hep olumlu dusun.hep iyi hisset ben iyiyim hicbir sorunum yok de.inan belli olmuyo bu isler.bu sebepten bosanmayi dusunmeyin lutfen.olmasa bile ki inan olucak oyle inan,size ihtiyaci olan bi cana annelik babalik edersiniz.

Normalde cok pozitif biriyimdir hatta polyanna bile derler bana. Ama bu durum beni yıkıyor adeta. Tüplerimden biri tıkalı..digeri de yetmiyor falan filan uff

hiç umutsuzluğa kapılma sana kesin olmayacak dememişler
yolun zorlu olabilir ama umudun var hiç değilse
insanlar yıllar yıllar sonra hiç beklemedikleri bir anda hamile kalıyorlar
daha gençsin bu kadar karamsar olmamalısın

Surekli boyle hikayeler okuyorum. Hep kendimi ikna etmeye calisiyorum. Ama iste bazen yükseliyorum böyle

Hepinize tesekkur ederim derdime ortak oldunuz, kusura bakmayin nesenizi kacirdim. Kimseyle konusamiyorum. Cok daraliyorum...

Normalde cok pozitif biriyimdir hatta polyanna bile derler bana. Ama bu durum beni yıkıyor adeta. Tüplerimden biri tıkalı..digeri de yetmiyor falan filan uff

Surekli boyle hikayeler okuyorum. Hep kendimi ikna etmeye calisiyorum. Ama iste bazen yükseliyorum böyle

Hepinize tesekkur ederim derdime ortak oldunuz, kusura bakmayin nesenizi kacirdim. Kimseyle konusamiyorum. Cok daraliyorum...
canım nolacakki hiç olmazsa evlat edinirsin.:KK19:

Bize anlatmayacaksın da kime anlatacaksın her zaman neşeli olacağız diye bir şey yok hüzün de hayatımızın bir parçası :KK50:

sıkma sen canını ya herşey düzene gireer.
bakarsın hiç ummadığın bi anda geliverir bebişin.
hemen öyle mücadeleyi bırakmak yook :KK55:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X