- 22 Ağustos 2014
- 1.845
- 1.132
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye ya kızım kısıtlamayın bu kadar.bi kere miden bulandıysa kapattırcaksın
ya benim instagramım yok ama ablamdan bakarken beğeniyorum yanlışlıkla bir şeyleriİnanirmiydin hakkkaten?
yanı nıyetı bozuk olan her yolu bulur kızlarniye ya kızım kısıtlamayın bu kadar.![]()
ya kapatacaksın diyemembi kere miden bulandıysa kapattırcaksın
niye ya kızım kısıtlamayın bu kadar.![]()
niye kapatacaksın diyemiyosun alaalaaya kapatacaksın diyemem
ama ben bu kadar kırıldıktan sonra onun içinden gelip kapatması lazım
zaten ful bizim resimlerimiz var
aynen insta olmayınca da aldatan aldatır.yanı nıyetı bozuk olan her yolu bulur kızlar![]()
daha ne ıstıyorsun yavrum ozaman resımlerın varsa.ya kapatacaksın diyemem
kendini bişey sanmasınniye kapatacaksın diyemiyosun alaalaa![]()
yanı nıyetı bozuk olan her yolu bulur kızlar![]()
Oooo lilis ya.full sizin resimlerinizin oldugu hesapla mi yuruyecek kiza.begenmistir bos bulunmustur korkusundan inkar etmistir.bence ustunde durma kuzum gercekten.inan burda soyler destek olurduk sana bi mesele olsaydi.ya kapatacaksın diyemem
sahte hesap acıp ordan ıstedıgını yapsa ruhun mu duyar kızya mesele aldatılmak falan değilki gereksiz yani benim için bunun için kullandırtmam ben![]()
güneş tutulması mı varmış
hiç haberim yok
internette de sıkıntım yok![]()
karnım ağrıyo odada yürüyüş yapıp sizi takip ediyorum yivrumgazoz yine mi stalking,yeter artık![]()
ya ben aslında benden başka birini beğenmesini, hoş bulmasını kaldıramıyorumOooo lilis ya.full sizin resimlerinizin oldugu hesapla mi yuruyecek kiza.begenmistir bos bulunmustur korkusundan inkar etmistir.bence ustunde durma kuzum gercekten.inan burda soyler destek olurduk sana bi mesele olsaydi.
sahte hesap acıp ordan ıstedıgını yapsa ruhun mu duyar kız![]()