- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
İyi yaptinkötü oldum gittim yatağa yattım sonra aptal mıyım kalk ayağa dedim geldim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi yaptinkötü oldum gittim yatağa yattım sonra aptal mıyım kalk ayağa dedim geldim![]()
just bana küstü bildiğin..bir daha ne kocası ne evliliği nede ayrılık konusunda yorum yapmayacağım..
İyi yaptineve bi evcil hayvan al just. Yalnizlik yaramiyor sana
iyi yapmışsınnkötü oldum gittim yatağa yattım sonra aptal mıyım kalk ayağa dedim geldim![]()
ben sana baskı yapmıyorum ki,taktiğe karşıyım görüş d emi yazmayayımniye küseyim ki
moralim bozuldu o böyle çevrimiçi cart curt yapınca senaryolar geçti aklımdan
ama baskı görmekten hoşlanmıyom mesela o doğru
ya evcil hayvan olayım da çok kötü bitti![]()
Noldu ki?niye küseyim ki
moralim bozuldu o böyle çevrimiçi cart curt yapınca senaryolar geçti aklımdan
ama baskı görmekten hoşlanmıyom mesela o doğru
ya evcil hayvan olayım da çok kötü bitti![]()
ben sana baskı yapmıyorum ki,taktiğe karşıyım görüş d emi yazmayayım
Noldu ki?![]()
evde depresyona girdi bi kır bahçesine verdik tavşanım vardı çok güzel
![]()
evet ama böyle sen bu taktiklerle falan normal ilişki gibi hissediyosun sonra yine başa dönüp üzülüyosun hep aynı şey oluyor.bendaha bu whatsapp muhabbeti açılır açılmaz sonunda moralinin bozulacağını anladım,burda sana kızlara bakmıyodur ya denmesi falan seni rahatlatıyor ama sonra bundan 1000kat daha fazla moralin bozuluyorhayatım öyle değil görüşünü yaz sen yine
ama mesela üst üste aynı şeyleri söyleyince ben de bozuluyorum bi kez diyince anlıyorum yani
sonra sıkıntıda hissediyorum kendimi çünkü dediğin bazı şeyleri ben uygulayamıyorum
takmamak gibi mesela benim mizacıma ters ama deniyorum en azından takmıyor görünüyorum ona
Şaplak oyle atilmaz,boyle atilirbu arada konuda nolmuş öyle ya herkes banlanmış :S
kazen effect.siz yırtmışsınız.bu arada konuda nolmuş öyle ya herkes banlanmış :S
Ama davsan ev hayvani degil ki yesilliklerde olmazsa depresyona girer. Bu arada cok tatliymiss yaaakedi al sana cok sirnasir zorla sevdirir kereta
![]()
kediyi de götür?kediyi yurtdışına giderken napcam ki tavşan gibi de değil o unutmaz beni şimdi hayvana üzülüyom ondan yoksa benim de aklımda valla bi kedi çok iyi gelir bana sırnaşıp dururuz birbirimize
çok kötüydü canım ya son zamanları kendini yerlere atıyodu falan travma oldu yani
evet ama böyle sen bu taktiklerle falan normal ilişki gibi hissediyosun sonra yine başa dönüp üzülüyosun hep aynı şey oluyor.bendaha bu whatsapp muhabbeti açılır açılmaz sonunda moralinin bozulacağını anladım,burda sana kızlara bakmıyodur ya denmesi falan seni rahatlatıyor ama sonra bundan 1000kat daha fazla moralin bozuluyor
Şaplak oyle atilmaz,boyle atilir![]()
![]()
kazen effect.siz yırtmışsınız.![]()
Kiyamam yaakediyi yurtdışına giderken napcam ki tavşan gibi de değil o unutmaz beni şimdi hayvana üzülüyom ondan yoksa benim de aklımda valla bi kedi çok iyi gelir bana sırnaşıp dururuz birbirimize
çok kötüydü canım ya son zamanları kendini yerlere atıyodu falan travma oldu yani
evet ama yani ne bileyim yok whatsappını açık tut,10dk bekle bas konuşuyo sansın falan da bence olmaması lazım.neyse bu konu hakkında konuşmucam.karılarla konuştuğunu mu düşüneyim sen de konuşmuyodur didin
ahaha çok şaşırdım ya okypete bile banlanmış ki çok politik konuşurdu o herkes banlanmış![]()
karılarla konuştuğunu mu düşüneyim sen de konuşmuyodur didin
ahaha çok şaşırdım ya okypete bile banlanmış ki çok politik konuşurdu o herkes banlanmış![]()
Kiyamam yaa
Himm,evet senin yurt disi olayin vardi. Bosvr bulasma o zaman. Bos yere bi uzulme sebebi daha cikarma kendine. Birakip gisince vicdan yaparsin. Cok var mi daha gitmene ?
kediyi de götür?