- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
valla oyle bıde klasık aklıma guzel fıkırler gelıyo ılham yerı gıbı masallah![]()
ben 6 yaşındayken tek ve çift sayıların toplamını wcde keşfetmiştim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla oyle bıde klasık aklıma guzel fıkırler gelıyo ılham yerı gıbı masallah![]()
var orda buyuk bır sır ınanıyom benben 6 yaşındayken tek ve çift sayıların toplamını wcde keşfetmiştim![]()
daha bısey karıstrmadımyine neler karıştırdın![]()
olmasss mapıs damına alıstım bı kereuslu dur yeme ozaman![]()
ben onu dıcektımde esas utandım hgasagsajhmıçmak çok güzel![]()
daha bısey karıstrmadım
ama karıstırabılırım
heran hersey olabıleer![]()
ben onu dıcektımde esas utandım hgasagsajh![]()
ben de gecenin beşinde feyslerde sürttüm kim bilir kimlerle likelaşıp yorumlaştımgözlerini de böyle çevirebiliyon mu
shaha çok güldüm ya 11de uyuyan amca gece 4te kalktı beni kontrole
o merak etsin suçlu olan o uff kimbilir kimlerle konuşuyodum gecenin 4ünde![]()
bır ıkı katlıam yapta oyle gıt barı degsınolmasss mapıs damına alıstım bı kere![]()
hahahah bende mıcmayı cok bekletırım kapıya dayanınca gıdıp yapmanın verdıgı haz paha pıcılemezbak şuanda da çişimi tutuyom mesela birazdan çok rahatlıcam kocamı falan takmıcam![]()
marlboro getırın taam mı cımrılık yapmayıncigara getiririz temiz don getiririz
niye çok natürel ve zevkli bişi rahatlatıyo![]()
ne dıyorum kızz dun gece uyanıp sıteye gırdım cezam kalkmısmı dıebır ıkı katlıam yapta oyle gıt barı degsın![]()
napcan kız dantellıyı mapustamarlboro getırın taam mı cımrılık yapmayın
donlar dantellı olsun![]()
naptın nerde yaptın bnm ndn haberım yok bdv de konu mu var bu ucunun cvbını ıstıyorumgizlar bana don ve cuvara stogu yapin ucuncu sicrayisimi yaptim her an yakalanabilirim![]()
fantezı yapcamnapcan kız dantellıyı mapusta![]()
bir rahat durgizlar bana don ve cuvara stogu yapin ucuncu sicrayisimi yaptim her an yakalanabilirim![]()
bdvde hanimimizin esinde sertlesme sorunu var. ben de pambik gibi insanim beni sertlestirdi lanetnaptın nerde yaptın bnm ndn haberım yok bdv de konu mu var bu ucunun cvbını ıstıyorum![]()
gonul isterki agzina kurekle vurayim ama anca seri kibliyom kadinibir rahat dur![]()