- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
Biliyorum sonradan duzenleme yaptiydimdiyetisyenim.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyorum sonradan duzenleme yaptiydimdiyetisyenim.![]()
Just bana bi el atıver gari depresyondayım sanırım dün hastanedeki kıza dalıcaktım bi anım bi anımı tutmuyo kendimi tanıyamıyorum artık![]()
bizim senle tanıştığımız başlığa baktım :öküz...bu arkadaşlığın geleceği belliymiş,normal olması beklenemezdi.abov bayancıl fenaymış![]()
İlk once boyle alisinca +18 muhabbetlerbu ne resmiyet![]()
Gecmis olsun neyiniz var?
bizim senle tanıştığımız başlığa baktım :öküz...bu arkadaşlığın geleceği belliymiş,normal olması beklenemezdi.![]()
İlk once boyle alisinca +18 muhabbetler![]()
![]()
agresifsin sen,onun tedavisi dayak.Just bana bi el atıver gari depresyondayım sanırım dün hastanedeki kıza dalıcaktım bi anım bi anımı tutmuyo kendimi tanıyamıyorum artık![]()
Hey Allahim bu muydu hastalikBoğazım feci şekilde şiş su bile içemiyorum ateş va beyse canınızı sıkmayayım hasta psikolojisiyle napıyosunuz![]()
agresifsin sen,onun tedavisi dayak.![]()
eqweqweqwe hala sıkıştırıyorum.yoo sen beni özelden sıkıştırmıştın
kızı tongaya düşürüyon yani![]()
Kac yasndasin yavrimherkesin bir isi var en kucuk ben miyim cok eziklendim suan![]()
Hep bunlar nuri alco taktikleriyoo sen beni özelden sıkıştırmıştın
kızı tongaya düşürüyon yani![]()
Hahahah işlet beni ozaman offf psikoloğa gidip dalasım var bence sen kaçben anlamam ki psikolojiden işletme mezunuyum ben![]()
Hos geldiinnnnBen geeeldiiimmmmm![]()
20Kac yasndasin yavrim
Hahahah işlet beni ozaman offf psikoloğa gidip dalasım var bence sen kaç![]()