- Emoji Skoru
- 7.128
- Puanlar
- 163
o bağırınca ben de bağırıyorum,ağlamıyorum ben ciddi kavga olması lazımben bi kere bi bağırttırdım çok bağırdı
ağladım sonra![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o bağırınca ben de bağırıyorum,ağlamıyorum ben ciddi kavga olması lazımben bi kere bi bağırttırdım çok bağırdı
ağladım sonra![]()
herkesin ilişkisi ayrı bir tür anasını satayımo bağırınca ben de bağırıyorum,ağlamıyorum ben ciddi kavga olması lazım![]()
bence sen normalsinherkesin ilişkisi ayrı bir tür anasını satayım![]()
ben bagiriyorum ben agliyorum o susuyo niye susuyon diye bagiriyom bagiriyo niye nagiriyon diye daha cok bagiriyomherkesin ilişkisi ayrı bir tür anasını satayım![]()
ama üzülüyom hepbence sen normalsin![]()
al işteben bagiriyorum ben agliyorum o susuyo niye susuyon diye bagiriyom bagiriyo niye nagiriyon diye daha cok bagiriyom![]()
ben de.sadece ben soğuk nevale bi insan olduğum için ağlamıyomama üzülüyom hep![]()
yorgan olmadıktan sonra kılıfı napim hmkyokyok yorganın dışına geçirilen kılıf var işte
onları ayrı alırsınn,nevresim şartyorgan olmadıktan sonra kılıfı napim hmkyastıktamı yok
![]()
en iyisi, bir de senin bir üst modelin var onlar üzülmüyor daben de.sadece ben soğuk nevale bi insan olduğum için ağlamıyom![]()
onlar ruhsuzen iyisi, bir de senin bir üst modelin var onlar üzülmüyor da![]()
sen de istiyorsun ki bir nevresim takımı alayım içinde bütün ev eşyaları olsunyorgan olmadıktan sonra kılıfı napim hmkyastıktamı yok
![]()
hepsinin kılıfı var yivrim senin mantiga gore yatagi da vermeleri lazimyorgan olmadıktan sonra kılıfı napim hmkyastıktamı yok
![]()
onları ayrı alırsınn,nevresim şart![]()
ben öyle olmak istiyorumonlar ruhsuz![]()
sen de istiyorsun ki bir nevresim takımı alayım içinde bütün ev eşyaları olsun![]()
ne yapacağınıza bağlışişme yatak alsak 2 güne patlatırmıyık acaba![]()
ben dee..bu şarkı tüm kızlara gelsin..ben öyle olmak istiyorum
ben çok takıyorum kafaya
hepsinin kılıfı var yivrim senin mantiga gore yatagi da vermeleri lazim![]()
hard sekisne yapacağınıza bağlı![]()