• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya bi insan bişeyi ya istiyodur ya istemiyodur
ben onla olmak istemiyom sadece ödleğim korkuyom
üzülcem pişman olcam özlicem diye
boşluğa düşücem diye
böyle korkak korkak bi b.k beceremem
şu an ipler senin elinde , kararı verecek olan sensin o yüzden bu korkuları yaşıyorsun

ya barışınca daha beter olursa?

oldu ya bebişim zaten
istesem mutlu olurdum barışınca konuşunca
sonuçta ben he desem devam edicek ama çok mutsuz oluyorum onla olcağımı düşününce sıkıntılar basıyor :110:
hiç tadım tuzum kalmadı çok mutsuzum kaç gündür keşke dediğini yapıp simi ataydım :110:

şu an ipler senin elinde , kararı verecek olan sensin o yüzden bu korkuları yaşıyorsun

evet hani o terk etmiş olsa ya da başka bişey yüzünden zorunlu ayrılsak evet elimde olmadan zorlanmış olcam ama kararı ben vericem ya o yüzdne sorumluluğnu hissediyorum :110:

oldu ya bebişim zaten
istesem mutlu olurdum barışınca konuşunca
sonuçta ben he desem devam edicek ama çok mutsuz oluyorum onla olcağımı düşününce sıkıntılar basıyor :110:
hiç tadım tuzum kalmadı çok mutsuzum kaç gündür keşke dediğini yapıp simi ataydım :110:
şimdi de atabilirsin,boşanma davanız hala yürürlükte ona hesap vermek zorunda değilsin aynı evde bile yaşamıyosunuz

evet hani o terk etmiş olsa ya da başka bişey yüzünden zorunlu ayrılsak evet elimde olmadan zorlanmış olcam ama kararı ben vericem ya o yüzdne sorumluluğnu hissediyorum :110:
ben de şu an aynılarını hissediyorum
insan mecburen ayrılınca mecburen alışıyor
ama nefes alan birinden ayrılmak çok zor
o var sen de varsın ama ikiniz yoksunuz hayat öyle garip ki

şimdi de atabilirsin,boşanma davanız hala yürürlükte ona hesap vermek zorunda değilsin aynı evde bile yaşamıyosunuz

öyle de dalga geçiyor gibi olur ya bari söyleyeyim tamamen geri dönülmez şekilde bitti diyeyim :110:
dötüm yerse

ben de şu an aynılarını hissediyorum
insan mecburen ayrılınca mecburen alışıyor
ama nefes alan birinden ayrılmak çok zor
o var sen de varsın ama ikiniz yoksunuz hayat öyle garip ki

bi zamanlar birbirinizin bi gülücüğü için kırk takla atıyodunuz
sonra gülücük başka sorumlulkları getirdi
statükoya bağlandı falan falan
keşke her şey baştaki gibi olsa
bi zamanlar birbirine dünyadaki en yakın insanken bir zaman sonra sokakta yanından geçip gittiğin yabancı biri
bir zamanlar ona dokunmak serbestisi varken birden bakmanın bile yasaklı olduğu bi hayat..

öyle de dalga geçiyor gibi olur ya bari söyleyeyim tamamen geri dönülmez şekilde bitti diyeyim :110:
dötüm yerse

bi zamanlar birbirine dünyadaki en yakın insanken bir zaman sonra sokakta yanından geçip gittiğin yabancı biri
bir zamanlar ona dokunmak serbestisi varken birden bakmanın bile yasaklı olduğu bi hayat..
ağlıycam ya tamam :KK61:

dötüm yerse

bak bence onla yeniden evli olmak istemediğinden eminsen yani sadec özlersem falan diye korkuyorsan bir mesaj atıp yapabilirsin.

bak bence onla yeniden evli olmak istemediğinden eminsen yani sadec özlersem falan diye korkuyorsan bir mesaj atıp yapabilirsin.

evet evliolmak istemiyorum bağlı olmak istemiyorum ama onu öpmeyi koklamayı düşününce içim yanıyor :(

offff :KK61:
ben de başladım
ama kendime ağlamıyorum
ben gerçekten üzülüyorum senin hayallerinin yıkılmasına
insan ne umutlarla evleniyor

bana mı ağlıyon len deli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X