- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
Baslarina vurmus zaar
azmış onlar azmışşşş
sen daha hikayenin tamamını bilmion yoksa savururdun küfürleri

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baslarina vurmus zaar
Deme yaaa savururum valla acimam bu ara ucana kacana savuruyorummazmış onlar azmışşşş
sen daha hikayenin tamamını bilmion yoksa savururdun küfürleri![]()
borçlanarak evleniyolar zaten para nerdee
Eltin olacak azgın her an başka birine kaçabilir diye korkusundan bir an önce evlenmek istiyordur kayınbiraderin bence; ya da kız daha fazla pislikleri ortaya dökülmeden işi bağlamaya çalışıyordur. Tanrım, ne şeker bir evlilik hikayesiiiiii![]()
hosbulduk hepte sız varsınız burda 2gunluk bakıs acımla bunu cıkartıyorum :)
beğenmedi bizi..begenmiyon mu bizi![]()
senın imzandaki sarısın kızı begenmıyorum hep ılgımı cekıyor pislik guzel seylerbegenmiyon mu bizi![]()
senın imzandaki sarısın kızı begenmıyorum hep ılgımı cekıyor pislik guzel seylerbirde breakingbadd in imzasındaki adam ne ayak sen ya
![]()
shakira mı o sarısın tanıyamadım en son gördugumde 10 yasındaydımben o sarı kızın hastasıyım be yaaaaaa her yere yazcam bunu dünyanın en özel kadını SHAKİRA![]()
shakira mı o sarısın tanıyamadım en son gördugumde 10 yasındaydım![]()
kadının çocugu oldukca guzellesıyor ozamn
hösssst,roger federer o..*senın imzandaki sarısın kızı begenmıyorum hep ılgımı cekıyor pislik guzel seylerbirde breakingbadd in imzasındaki adam ne ayak sen ya
![]()
ben evlendıkten berı bir çirkin bir guzel bir çirkin bir guzel artık ıdare edıyoruzöyle kocamız olsa bizde güzelleşiriz![]()