- 8 Temmuz 2014
- 3.364
- 3.417
- 163
Gel opujemhııı mıçmıçmıç![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gel opujemhııı mıçmıçmıç![]()
ben bakireyim olmaz.Gel opujem
Hepimiz ayniyiz lilooo duygusallasiyoruz bazenya sen beni görsen etrafıma mutluluk sevgi şefkat yayıyorum ama bazen kendime yetmiyor işte
ya sen beni görsen etrafıma mutluluk sevgi şefkat yayıyorum ama bazen kendime yetmiyor işte
Aynen icimden cikiiiippp gitti![]()
Ya deme oyle baakk![]()
Dikkatin beni sasirtti citir gofLetarabeske bağlamışssınız iyice namıssızlarbakın ziyaretçi gitti niye çünkü seks yok acı var keder var
![]()
arabeske bağlamışssınız iyice namıssızlarbakın ziyaretçi gitti niye çünkü seks yok acı var keder var
![]()
Urkme bebegim hic anlamicaksinben bakireyim olmaz.![]()
Teşekkür ederim o senin tatliliginAma öylesin :)
Hepimiz ayniyiz lilooo duygusallasiyoruz bazen![]()
Herkes de dertliymiş be yaaKendimi gördüm resmen..
Bi çok kişi beni mutlu bilir, yakın çevrem hisseder ama bi anlık boş bulunmayla baktığım bakıştan bile..
Ama moralim çok çok bozuksa bile mutlu gibi yapmaya çalışırım bi kaç kişi farkederse farkeder..
Ben çok hatırlıyorum sınıfta sevgi pıtırcığı olup okul kapısından ayrıldığım an ağlaya ağlaya fenalaştığımı....
Mutluluğu çevreye saçmaktan bize kalmıyor![]()
Hagahaarabeske bağlamışssınız iyice namıssızlarbakın ziyaretçi gitti niye çünkü seks yok acı var keder var
![]()
Teşrik ederim o senin tatliligin![]()
arabeske bağlamışssınız iyice namıssızlarbakın ziyaretçi gitti niye çünkü seks yok acı var keder var
![]()
ziyaretciye atarlanma kizzKötü günümüzde yanımızda olmayan ziyaretçi, iyi günümüzde zahmet etmesinnn![]()
![]()
adam ne yapsın bir avuç salya sümük kızıKötü günümüzde yanımızda olmayan ziyaretçi, iyi günümüzde zahmet etmesinnn![]()
![]()
Herkes de dertliymiş be yaa![]()
heeey ziyaretçiii sen istiyor sekss verecek bir elli dolar dahaaynen ya kim o zapık acaba![]()
ziyaretciye atarlanma kizz![]()
adam ne yapsın bir avuç salya sümük kızı
halk seksli muhabbet istiyor![]()
heeey ziyaretçiii sen istiyor sekss verecek bir elli dolar daha![]()