Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hahahah benim hayalim hiç bilmediğim bir otobüse binip inip kaybolmak böyle :KK53:
onu çok yaptım tavsiye etmem :110: bir kere hiç bilmediğim bir hastahaneye gitmem gerekti otobüse bindim hemen uyumuşum bir uyandım otobüs tıklım tıkış neden yaptım bilmiyorum nerde olduğumdan haberim yok düğmeye bastım indim:KK53: o gün şansım yaver gitmişti tam inmem gereken durakmış:KK45:

onu çok yaptım tavsiye etmem :110: bir kere hiç bilmediğim bir hastahaneye gitmem gerekti otobüse bindim hemen uyumuşum bir uyandım otobüs tıklım tıkış neden yaptım bilmiyorum nerde olduğumdan haberim yok düğmeye bastım indim:KK53: o gün şansım yaver gitmişti tam inmem gereken durakmış:KK45:
yaa ben öyle demiyorum böyle bir yere gidecekken değil de hani filmlerde olur ya adamla kadın hiç bilmedikleri bir otobüse binerle çok güzel bir yere giderler gezerler falan :KK53:

takılıyoruz sen napiyirsın :KK25:
Ne yapayım bende bakınıyorum, ayağımda yaralar var cosur cosur yanıyor valla bir yandan onun sızlaması bir yandan karnımın ağrıması derken ölüme bir adam daha yaklaşıyorum işte.. =)

Sen neler yapıyorsun bu arada yaş kaç =)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X