Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz de mesela otobüse biniyoruz ya ilkinde 1.10 basarsam ikincisinde aktarma olduğu için 75 kuruş sonra 45 kuruş sonra 35 kuruş böyle böyle gidiyor. hata metro 20 kuruş basıyor aktarmada.
Keşke sizde de bu aktarma olayını düşünselermiş
izmir rocks...bizde aktarma direkt beleş 90 dk içinde![]()
Nereye yolculuk =)Bavullarımı hazırladımm son rutüşlarınıda yaptım ve burdayımmm![]()
izledimm çok güzeldiibefore sunrise vardı o filme benzettim. İzledin mi?
sizi karikatüre boğcam hazırlanın...
izmir rocks...![]()
ayy ne oldu ki ayağınaNe yapayım bende bakınıyorum, ayağımda yaralar var cosur cosur yanıyor valla bir yandan onun sızlaması bir yandan karnımın ağrıması derken ölüme bir adam daha yaklaşıyorum işte.. =)
Sen neler yapıyorsun bu arada yaş kaç =)
ohh anasını satıyım biz hala dülülüt dülülüthe ya bazen sıkıntısına karşıdan alışveriş yapıp geliyom beleş gidiş beleş dönüş shahdhhad
ıy eski sevgilimin memleketiKastamonuu :)
yaa ben öyle demiyorum böyle bir yere gidecekken değil de hani filmlerde olur ya adamla kadın hiç bilmedikleri bir otobüse binerle çok güzel bir yere giderler gezerler falan![]()
Ayakkabının kenarları bileğimi kesti resmen =( çok rahatsız oluyorumayy ne oldu ki ayağına
20 yaşındayım ben öğrenciyim![]()
hahahaha olsun sonuçta değişik bir atmosfertürkiyede yapsan onu sanayide falan bulursun kendini fazla film izlemişin sen![]()
hahahaha olsun sonuçta değişik bir atmosfer![]()
![]()
![]()
Ayakkabının kenarları bileğimi kesti resmen =( çok rahatsız oluyorum
Neyyy 20 yaşında mısın ben seni daha büyük sanıyordum ya
babet çorabı giy canım çok rahat oluyor.Ayakkabının kenarları bileğimi kesti resmen =( çok rahatsız oluyorum
Neyyy 20 yaşında mısın ben seni daha büyük sanıyordum ya
Yolla bana kıyafetleri , ben feci ütü yaparım , ve de çok severim ama karşımda klima olcak yaparkensabahtan beri ütü yapıyorum kollarım felç oldu galiba.![]()
ben minnağım dahaaynen ben de 24 falan sanıyodum![]()