- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
Hahahaha hiç öyle hissetmiyorum , hala ilk okula başlayan çocuklar kadar heyecanlıyım hep =DSen öyle deyince ben de seni 25 falan sandım bir an![]()
ihtiyarlık kanımda yok =D
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahaha hiç öyle hissetmiyorum , hala ilk okula başlayan çocuklar kadar heyecanlıyım hep =DSen öyle deyince ben de seni 25 falan sandım bir an![]()
Faceden biri mi ekledi niye merak ettin sen boşuna merak etmezsin ahahahayok değil öyle merak ettim yav![]()
Yuh just
![]()
Alın![]()
Hııııı kız sen yanlış zamanda iş yapmışsın taşındıktan sonra ütüleseydin bence daha doğru olurdu taşınma esnasında kırışma ihtimalleri yüksek değil mi ?
Faceden biri mi ekledi niye merak ettin sen boşuna merak etmezsin ahahaha![]()
taşındığımın ertesi günü iş var dümbük.aman zaten berbattı coğrafyam benim bi poh yapamamıştım sınavda da
o kadar çalışıyo işte onun kafa![]()
taşındığımın ertesi günü iş var dümbük.![]()
Of ya kelke şu harita kadar yakın olsa her yer =(Yuh just
![]()
Alın![]()
aynen yaa keşke hep bu yaşta kalsak daha büyümek istemiyorum benHahahaha hiç öyle hissetmiyorum , hala ilk okula başlayan çocuklar kadar heyecanlıyım hep =D
ihtiyarlık kanımda yok =D
30 olmaktan çok korkuyorum benaynen yaa keşke hep bu yaşta kalsak daha büyümek istemiyorum ben![]()
![]()
sus hayırsız fsdfsdfsd.olmayacak olumlu düşün.kırış kırış olsun inş yollarda![]()
Hayırlı olsunfaçem yok
ama evet kastamonulu herif buldum boşanmadan kaçıcam jsdhkjshkdf
ben de uzun otobüs yolculuğu yapmak istiyorum ama benimkisi sadece 3 saatcik![]()
ben de uzun otobüs yolculuğu yapmak istiyorum ama benimkisi sadece 3 saatcik![]()