Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O değilde beni Alemin kralında Oben varya ona çok benzetiyorlar.kızlar bir foto koyucam şimdi bakin bakiyim benziyor muyuz![]()
![]()
![]()
alemin kralı ne gııO değilde beni Alemin kralında Oben varya ona çok benzetiyorlar.İkiz miyiz acaba?
Cafede benimle resim çektirmek isteyen olmuştu. Teyzede senin yüzün yuvarlak sen daha güzelsin demişti bana![]()
peynir ekmekle götürmüşlerİnsanlar beynini yemis ya bildigin oturmus yemisler
Şafak sezerin dizisi yok mu oalemin kralı ne gıı
bilmiyorum kiŞafak sezerin dizisi yok mu o![]()
Almanyadaki turk kizinin bana son yazdigini gordunuzmu hahahahahhahahahahhahahahapeynir ekmekle götürmüşler![]()
Teknik olarak benden bir hayli küçük olduğu için o bana benziyorbilmiyorum ki
yazdım şimdi gogıla bu oben çok gıcık bir şeye benziyor sen benzemiyorsundur ona![]()
dur bakıyorumAlmanyadaki turk kizinin bana son yazdigini gordunuzmu hahahahahhahahahahhahahaha
yihhh körtaj en böyök günahAlmanyadaki turk kizinin bana son yazdigini gordunuzmu hahahahahhahahahahhahahaha
yollarsın özelden kuzum buralara koymaTeknik olarak benden bir hayli küçük olduğu için o bana benziyorŞaka maka cidden benziyoruz resim şeederim
![]()
Gunah ha?yihhh körtaj en böyök günah![]()
yok öyle şey yapmamyollarsın özelden kuzum buralara koyma![]()
İyi ve açım kuzumSen nasılsın nasıl gidiyor
![]()
Sen ne milletin ortasinda beni ezikliyonSen bana dusman mi dedinNe dedin sen ne dedin sen?
![]()
sağol canım tam şimdi aldım pilavımı zıkkımlanıyorum :)İyii. Yeni geldim eve. Yemek yiyorum. Gel beraber yiyelimm :)
Sen ne milletin ortasinda beni ezikliyon![]()
Biz burdayiz da sen nerdesinnerdesiniz.![]()
Affiyett ossuunnnsağol canım tam şimdi aldım pilavımı zıkkımlanıyorum :)