- 8 Temmuz 2014
- 3.364
- 3.417
- 163
La bi kere senin en cok kullandigin laf ve burasi geyik topici bende geyik yaptim.sen atarini giderini baska yerde yap bence.Geçen günde konuştuk öm'de yi buraya gelince böyle olursa, bende böyle olurum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
La bi kere senin en cok kullandigin laf ve burasi geyik topici bende geyik yaptim.sen atarini giderini baska yerde yap bence.Geçen günde konuştuk öm'de yi buraya gelince böyle olursa, bende böyle olurum :)
hayırr olmazzzmesaj mı atsak![]()
Oyyy durumlar vahim..
Geçen günde konuştuk öm'de yi buraya gelince böyle olursa, bende böyle olurum :)
La bi kere senin en cok kullandigin laf ve burasi geyik topici bende geyik yaptim.sen atarini giderini baska yerde yap bence.
İntikam diyosun:)Biraz uslubuna dikkat et istersen. Ayip ediyorsun
sert gidiyorsun ama
bugün izmirin kızları hakkındaki yorumun rencide ediciydi yine de sustum
Erkekler cennete düşmüş gibi bi yorum yapmıştım onda ne var
Senin heryerin atar olsa nolur:)gizli gizli asna fisne yapmista ortalikta ilgi gorememis gibi konusma.kaldiki ben sana laf falan sokmadim gayet geyik yaptim.neyse muhatap olmayalim ortami bozmayalimSen bana karışmasaydın bu atarıda görmezdin![]()
ezgi çok ağır konuşma sen de.çatlak bazen laf sokuyo okey ama saygıyı kaybetmeyinSenin heryerin atar olsa nolur:)gizli gizli asna fisne yapmista ortalikta ilgi gorememis gibi konusma.kaldiki ben sana laf falan sokmadim gayet geyik yaptim.neyse muhatap olmayalim ortami bozmayalim
yanlış mı algıladım..
Just intihar sebebim olacak senin bu gelgitlerinözledim bana sarılmasını öpmesini![]()
ben de ona takıldım ama polemik yapmak istemedim.Sanırım..
Sen ona mı takılmıştın..
Erkekler için cennet cennetmiş..
Dedim sanırım bu cümleydi..
Bbde
Erkeklere dormak lazım dedi :)
tamam yeter bu kadar duygusallık. onlar ogg kaaaka pısözledim bana sarılmasını öpmesini![]()
Sanırım..
Sen ona mı takılmıştın..
Erkekler için cennet cennetmiş..
Dedim sanırım bu cümleydi..
Bbde
Erkeklere dormak lazım dedi :)
Senin heryerin atar olsa nolur:)gizli gizli asna fisne yapmista ortalikta ilgi gorememis gibi konusma.kaldiki ben sana laf falan sokmadim gayet geyik yaptim.neyse muhatap olmayalim ortami bozmayalim
ezgi çok ağır konuşma sen de.çatlak bazen laf sokuyo okey ama saygıyı kaybetmeyin
ben de ona takıldım ama polemik yapmak istemedim.
evet bir o
bir de inş dememe düzeliyorsun demen
bozuk değilim sonuçta
herkesin kendi inanç hayatı
ama dikkatimi çekiyor insanlarla fazla sinirli konuşuyorsun alınıyorsun
kötü niyetten söylemiyorum
Ben onu iyi niyetle söyledim..
Sonuçta cennette gibi demem izmir kızlarına hakaret değildi..
Herkes izmir için bu yorumu yapar genelde :)
Sanada o anlamda demedim zaten ifade falan vardı şaka olduğu bariz belliydi..
Kırıldıysanda özür dilerim :)
izmir konusunda hassasum