- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
sok kazığı bakalım.yok kızım düşünce yok
ya alışmışım akşama kadar uyumaya aslında gitmek de istiyorum anneme kakalarım bazı şeyleri iyi olur![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sok kazığı bakalım.yok kızım düşünce yok
ya alışmışım akşama kadar uyumaya aslında gitmek de istiyorum anneme kakalarım bazı şeyleri iyi olur![]()
yok kızım düşünce yok
bencede kacırma fırsatı hem ıyı gelır alısverısyok kızım düşünce yok
hoş geldin canoSelamm![]()
çıkaramam ama birlikte girebilirizbiri beni bunalımdan çıkarsın
sok kazığı bakalım.![]()
bende geliyorum![]()
bencede kacırma fırsatı hem ıyı gelır alısverıs![]()
siyah yappppsaçlarımı da boyatmam lazım 6 aydır boyamıyom alttan sarı sarı çıktılar yine ama saçlarım kapıcı süpürgesi gibi kullanılmış ezilmiş![]()
siyah yapppp
Hoşbulduk bu aradahoş geldin cano![]()
saçlarımı da boyatmam lazım 6 aydır boyamıyom alttan sarı sarı çıktılar yine ama saçlarım kapıcı süpürgesi gibi kullanılmış ezilmiş![]()
Kesinlikle siyahlan deli misin sen??????
bende sarı yapayım da alttan sıyah sıyah cıksınlar asfgafsasaçlarımı da boyatmam lazım 6 aydır boyamıyom alttan sarı sarı çıktılar yine ama saçlarım kapıcı süpürgesi gibi kullanılmış ezilmiş![]()
napayım çok daş oluyon.lan deli misin sen??????
Kestir, şekil yap kendineesaçlarımı da boyatmam lazım 6 aydır boyamıyom alttan sarı sarı çıktılar yine ama saçlarım kapıcı süpürgesi gibi kullanılmış ezilmiş![]()
patlıycan moru yaplan deli misin sen??????
olmaz öyleçıkaramam ama birlikte girebiliriz![]()