- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
çeviririm nolcak,dürüst hatunum ben.o da deberorah'ın popoyu bulsa tadına bakar,bakmalı da zaten
![]()
onun vücut çirkin yüz güzel ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çeviririm nolcak,dürüst hatunum ben.o da deberorah'ın popoyu bulsa tadına bakar,bakmalı da zaten
![]()
çok pis kışkırmışlar o kadar kışkırmış ki alev almış![]()
aa o kım ben bılmıyorumçeviririm nolcak,dürüst hatunum ben.o da deberorah'ın popoyu bulsa tadına bakar,bakmalı da zaten
![]()
Sormaa. Ben herif kışkırsın istemistim saclarim kışkırdı![]()
çünkü malsın.ben de bi kere elimi blendera sokmuştum niye yaptım bilmiyom![]()
blendarla ne gıbı bı fantezın oldu merak ettımben de bi kere elimi blendera sokmuştum niye yaptım bilmiyom![]()
ben şişkoyum demiyon daasırık gibi bir şey cılız bi de![]()
Niye yuzune vuruyon kiben şişkoyum demiyon daa![]()
çünkü malsın.![]()
blendarla ne gıbı bı fantezın oldu merak ettım![]()
amanın. aklın nerdeydı kız ucuz kurtulmussunkapatmak istemiştim dalgınlıktan fişi çekmek yerine dönen uçlarını tuttum mikser miydi o her neyse parmaklarım içinde püklüm püklüm oldu ki o anda annem yetişti fişi çekti kendime geldim![]()
ben diyetisyenim işim buNiye yuzune vuruyon ki![]()
ben de elimi vantilatöre soktum yanlışıklakapatmak istemiştim dalgınlıktan fişi çekmek yerine dönen uçlarını tuttum mikser miydi o her neyse parmaklarım içinde püklüm püklüm oldu ki o anda annem yetişti fişi çekti kendime geldim![]()
amanın. aklın nerdeydı kız ucuz kurtulmussun![]()
ben diyetisyenim işim bu
ben de elimi vantilatöre soktum yanlışıkla![]()
Bende valtilatöre sacimi kaptirmistimben diyetisyenim işim bu
ben de elimi vantilatöre soktum yanlışıkla![]()
ya birden oldu anlamadım kapıcaktımne bileyim güççüktüm
o niye![]()
ora epilatörle yapılır mı safben de şeyimi epilatöre kaptırdım
bundan fenası yoktur herhalde