- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
italyan tipi var işte.sapına kadar türkmüş çok türkmüş dersin skdsdlfkdfl tipi nasıl![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
italyan tipi var işte.sapına kadar türkmüş çok türkmüş dersin skdsdlfkdfl tipi nasıl![]()
Antalya da ne isi var sence![]()
![]()
italyan tipi var işte.![]()
sen bi italyaya gellaman tanrımruslar mı yoksam
o zaman yiring![]()
Just gel bakayım sen, anlat şu olayı bana. Kaç saattir ona takıldım da girip de yazamadım bi türlü. Nasıl bi hafta sürdü kız?ordaymış gibi konuştun![]()
ben gelirim nolcak![]()
Hayat kısa değmez bi italyana arkadaşlar![]()
gelirim seviyorum romayı benessahtan gelir misin
sanki kıllıpati türke değdi de![]()
Just gel bakayım sen, anlat şu olayı bana. Kaç saattir ona takıldım da girip de yazamadım bi türlü. Nasıl bi hafta sürdü kız?
bizim toparlaklardan bi poh olmazessahtan gelir misin
sanki kıllıpati türke değdi de![]()
gelirim seviyorum romayı benkalcak kişi de var beleşe getiririz.
![]()
bizim toparlaklardan bi poh olmaz
aynen bana da ilginç geldiiJust gel bakayım sen, anlat şu olayı bana. Kaç saattir ona takıldım da girip de yazamadım bi türlü. Nasıl bi hafta sürdü kız?
Şoka girdim be. Bi hafta dile kolay. Film seyrediyordum odaklanamadım resmen.ahahaha ahahah ay orda mısın canım sen
valla öyle sürdü ya 2-3 damla kanar diyolar ya normalde jinekoloğum da çok kalın ondan dedi 1 hafta pedle gezmiştim
sonraki 5 seferde de hep kanadı
şakır şakır![]()
çok güzel ya lololodaha hayatımda görmedim ki romayı ah![]()
ahahaha ahahah ay orda mısın canım sen
valla öyle sürdü ya 2-3 damla kanar diyolar ya normalde jinekoloğum da çok kalın ondan dedi 1 hafta pedle gezmiştim
sonraki 5 seferde de hep kanadı
şakır şakır![]()