- 7 Ağustos 2014
- 551
- 327
- 78
Kesinlikle video istiyoozvideosunu çeksene![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle video istiyoozvideosunu çeksene![]()
oo 1milyon varvideosunu çeksene![]()
Evlat acısı gibi birşey oluyo iyi bilirimHayvam bagimliligi baska birsey ya. Benm kuslarim vardi. Konusmayi ogretmistim. Bana askim diyodupişşt pişşt diye bagiriyordu goremediginde
abim camdan kacirdi. 1 hafta damlarda gezdim belki bulurum diye,bulamadim
![]()
justtt inşallah bir an önce atlatırsın canım yaa çok zor geliyo biliyorum o duyguyuzaten evladın gibi olduğu için evlat acısı gibi oluyor :/
Kesinliklezaten evladın gibi olduğu için evlat acısı gibi oluyor :/
Evlat acısı gibi birşey oluyo iyi bilirim![]()
Oy çok tatlı yaBu da pekmezin evrimii![]()
cok sekerrrrrrBu da pekmezin evrimii![]()
600 tane muhabbet kuşumuz vardı bizim de. Çingeneler çaldı onları daHayvam bagimliligi baska birsey ya. Benm kuslarim vardi. Konusmayi ogretmistim. Bana askim diyodupişşt pişşt diye bagiriyordu goremediginde
abim camdan kacirdi. 1 hafta damlarda gezdim belki bulurum diye,bulamadim
![]()
tişikkirlirr sipirminOy çok tatlı ya![]()
evrim geçirdi resmen görenler bu siyah değil miydi yenisini mi aldın diyolaray çok şabalak tipe bak![]()
Kesinlikle öylezaten evladın gibi olduğu için evlat acısı gibi oluyor :/
evrim geçirdi resmen görenler bu siyah değil miydi yenisini mi aldın diyolarsanki koltuk değiştiriyorum teallaamm
![]()
cok sekerrrrrr![]()
600 muuuu  600 tane muhabbet kuşumuz vardı bizim de. Çingeneler çaldı onları da![]()
Acır. Benimde köpeğim kaybolmuştu. Evden kaçtı gibi birşey oldu 4 sene oldu hala aklımda.Aynen. 3 sene oldu hala icim aciyo ya
sipirvimin diyecektintişikkirlirr sipirmin![]()