- 7 Ağustos 2014
- 551
- 327
- 78
Ben benimkini arıyayım tarçını getirsin ya bende kalsın birazbenımkıde yavruydu aldıgımda gecelerı aglıyordu yerım onu ben cok ozledım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben benimkini arıyayım tarçını getirsin ya bende kalsın birazbenımkıde yavruydu aldıgımda gecelerı aglıyordu yerım onu ben cok ozledım![]()
bulalım sana bi kedi kardeş kardeş yaşayınben kedileri daha çok seviyorum zaten
karakter olarak benzeşiyoruz![]()
Hı köpekmiş kedi olsa ben alırdım tekiniSuan daha emiyorlar. 2 ayliktan once veremem zaten. Babam bir kismini rezerve etmis. Sorayim kac tanesi bostaseveni de cok bu cimcimelerin. Kapis kapis gidiyo. Ucret almiyoruz. Basimizdan gitsinler yeter
10 tane kopegi napicaz birini zor basediyoruz
asilben kedileri daha çok seviyorum zaten
karakter olarak benzeşiyoruz![]()
Gidecek yerleri varsa sorun yok. Sahiplendiremezsen haberim olsun.Suan daha emiyorlar. 2 ayliktan once veremem zaten. Babam bir kismini rezerve etmis. Sorayim kac tanesi bostaseveni de cok bu cimcimelerin. Kapis kapis gidiyo. Ucret almiyoruz. Basimizdan gitsinler yeter
10 tane kopegi napicaz birini zor basediyoruz
bulalım sana bi kedi kardeş kardeş yaşayın![]()
Çok mantıklı. Bi sürü insan 3-5 ay bırakacak yer arıyor.ya ben şimdi gelecek yıl yurtdışına çıkma durumumdan dolayı edinmiyorum
geçici yuva falan mı olsam acaba birine
Tamam canim. Babama sorayim msj atarim sana :)Gidecek yerleri varsa sorun yok. Sahiplendiremezsen haberim olsun.
kediler kacıyormus evden oyle duymustumkendini beğenmişi düşünmüştüm ben![]()
Çok mantıklı. Bi sürü insan 3-5 ay bırakacak yer arıyor.
kediler balkondan da atlıyo?ben de kaçarım![]()
banyo çok büyük sorun. ablamla birlikte giriyoruz pekmezi yıkamaya üçümüz sırılsıklam çıkıyoruz. fön makinesiyle kurutmak ayrı bi dert.köpekler çok oyuncu bence çok ilgi istiyolar ya da ben benimkini şımartıyorum ondan..dediğim gibi sabah beklediği saatte uyanmadıysam gelip patiliyo,olmadı üstüme çıkıyo,suyu seviyo ama banyo fobisi var minnacık köpeği iki kişi zor sokuyoruz.
sonra yemeğe düşkün bişey yerken küçük emrah bakışları atıyor,evde yalnız kalınca ağlıyor baya.
bi de oyuncağı var onsuz uyumaz
![]()
Geçen ay vardı. Bebekleri olacak hatun amerikada doğuracakmış 6 aylığına gittiler. Kedi için ne yuva aradık. Bileydim sana yollardım. Aklımdasın, çıkar benim karşıma yine.bana niye denk gelmiyor o bir sürü insan![]()
filmdeki tavırlarını kast etmiştim aşkitom
ben havlu sarıyorum fön makinasından korkarbanyo çok büyük sorun. ablamla birlikte giriyoruz pekmezi yıkamaya üçümüz sırılsıklam çıkıyoruz. fön makinesiyle kurutmak ayrı bi dert.