Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
köpekler çok oyuncu bence çok ilgi istiyolar ya da ben benimkini şımartıyorum ondan..:KK53:dediğim gibi sabah beklediği saatte uyanmadıysam gelip patiliyo,olmadı üstüme çıkıyo,suyu seviyo ama banyo fobisi var minnacık köpeği iki kişi zor sokuyoruz.:KK45:sonra yemeğe düşkün bişey yerken küçük emrah bakışları atıyor,evde yalnız kalınca ağlıyor baya.:KK43: bi de oyuncağı var onsuz uyumaz :KK53:

Suan daha emiyorlar. 2 ayliktan once veremem zaten. Babam bir kismini rezerve etmis. Sorayim kac tanesi bosta :-) seveni de cok bu cimcimelerin. Kapis kapis gidiyo. Ucret almiyoruz. Basimizdan gitsinler yeter :-) 10 tane kopegi napicaz birini zor basediyoruz
Gidecek yerleri varsa sorun yok. Sahiplendiremezsen haberim olsun.

bence sümsük bişi :110:
oha:110::110::110:

n4uotv.png

tumblr_lyoxodmxca1qhx74io1_500.gif

köpekler çok oyuncu bence çok ilgi istiyolar ya da ben benimkini şımartıyorum ondan..:KK53:dediğim gibi sabah beklediği saatte uyanmadıysam gelip patiliyo,olmadı üstüme çıkıyo,suyu seviyo ama banyo fobisi var minnacık köpeği iki kişi zor sokuyoruz.:KK45:sonra yemeğe düşkün bişey yerken küçük emrah bakışları atıyor,evde yalnız kalınca ağlıyor baya.:KK43: bi de oyuncağı var onsuz uyumaz :KK53:
banyo çok büyük sorun. ablamla birlikte giriyoruz pekmezi yıkamaya üçümüz sırılsıklam çıkıyoruz. fön makinesiyle kurutmak ayrı bi dert.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X