Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
6 ayda konuşmasak biterdi gibi ama 2 ay hiç konuşmadık sonra konuşmaya başladık bi kez de görüştük ondan sonra iyi olmadı
mesela onla konuştuğum gün bi neşe geliyor iyi hissediyorum
ama konuşmadığımız gün bunalımlı oluyorum
güç veriyor sanki
senı o kadar ıyı anlıyorum kı...

6 ayda konuşmasak biterdi gibi ama 2 ay hiç konuşmadık sonra konuşmaya başladık bi kez de görüştük ondan sonra iyi olmadı
mesela onla konuştuğum gün bi neşe geliyor iyi hissediyorum
ama konuşmadığımız gün bunalımlı oluyorum
güç veriyor sanki
İşte konuşmamanız lazım. Böyle olduğu sürece kopamazsınız çünkü arada yaşanmışlıklar var böyle hissetmen normal.
Ama bu kadar kişi uygun olmadığını söylüyorsa hala o alışkanlık duygusundan vazgeçmenin zamanı gelmiştir.
Gitgel halinde değil tamamen bitirmen lazım :KK43:

işte aslında tam olarak bu
yani tamam üzülürsün ağlarsın geçer ama konuşmadığımız gün bi eksiklik oluyor
zayıf hissediyorum
arıyorum
ama o gün bi kez çaldırsa birden mutlu oluyorum
anladın sen
sadece alışkanlık bu. evlılıgın boyunca kotu anlarınızı sanaa yaptıklarını getır aklına.

daha zaman verip düşüneyim mi :110:

benim onla alay ettiğimi düşünüyomuş :110:
ben sizi tanımıyorum sadece senin anlattıklarını biliyorum.yaşadığın her şeyi koy teraziye tart önce..Seni mutlu ettiği zamanlar mı daha fazla mutsuz ettiği zamanlar mı?Mutlu ettiği zamanlar bu sorunları yaşamaya değer mi?Bir daha normal bir ilişki olur mu?Bu adam sana uygun mu onunla iyi vakit geçiriyormusun yoksa fedakarlık mı yapıyorsun?planlarının önüne geçer mi? en önemlisi yine aynı duruma gelirseniz kaybettiğin onca yıla değecek mi.çünkü daha çok gençsin yeniden başlayabilirsin bazıları bu yaşta bekar bile oluyor.Ama yine sorun yaşayıp da 35,40 yaşlarında boşanırsan seni yıkar bence.Doğal olarak evliliğiniz hakkında çok şey bilmiyorum böyle ciddi bişiy de devam et ya da boşan diye bir şey söyleyemem,o sorumluluğu almam:KK50:

ben sizi tanımıyorum sadece senin anlattıklarını biliyorum.yaşadığın her şeyi koy teraziye tart önce..Seni mutlu ettiği zamanlar mı daha fazla mutsuz ettiği zamanlar mı?Mutlu ettiği zamanlar bu sorunları yaşamaya değer mi?Bir daha normal bir ilişki olur mu?Bu adam sana uygun mu onunla iyi vakit geçiriyormusun yoksa fedakarlık mı yapıyorsun?planlarının önüne geçer mi? en önemlisi yine aynı duruma gelirseniz kaybettiğin onca yıla değecek mi.çünkü daha çok gençsin yeniden başlayabilirsin bazıları bu yaşta bekar bile oluyor.Ama yine sorun yaşayıp da 35,40 yaşlarında boşanırsan seni yıkar bence.Doğal olarak evliliğiniz hakkında çok şey bilmiyorum böyle ciddi bişiy de devam et ya da boşan diye bir şey söyleyemem,o sorumluluğu almam:KK50:

her gece karar alıp her sabah bozuyorum
ya da tam tersi

işte aslında tam olarak bu
yani tamam üzülürsün ağlarsın geçer ama konuşmadığımız gün bi eksiklik oluyor
zayıf hissediyorum
arıyorum
ama o gün bi kez çaldırsa birden mutlu oluyorum
anladın sen
Diyorum ya sana aslında aynı şeyleri yaşıyoruz. gerçekten çok benzer o yüzden gayet iyi anlıyorum seni.
Ben yapamıyorum bari sen yap:KK14:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X