- 15 Nisan 2013
- 466
- 381
- 88
justt adam sana neler yaptı gözünü seveyim iyice düşün. aynı şeyleri tekrar yaşarsan atlatman çok daha zor olur..daha zaman verip düşüneyim mi
benim onla alay ettiğimi düşünüyomuş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
justt adam sana neler yaptı gözünü seveyim iyice düşün. aynı şeyleri tekrar yaşarsan atlatman çok daha zor olur..daha zaman verip düşüneyim mi
senı o kadar ıyı anlıyorum kı...6 ayda konuşmasak biterdi gibi ama 2 ay hiç konuşmadık sonra konuşmaya başladık bi kez de görüştük ondan sonra iyi olmadı
mesela onla konuştuğum gün bi neşe geliyor iyi hissediyorum
ama konuşmadığımız gün bunalımlı oluyorum
güç veriyor sanki
justt adam sana neler yaptı gözünü seveyim iyice düşün. aynı şeyleri tekrar yaşarsan atlatman çok daha zor olur..
senı o kadar ıyı anlıyorum kı...
takip ettim hep konularınıı okudum hepsinisen nerden biliyorsun kız![]()
takip ettim hep konularınıı okudum hepsini![]()
İşte konuşmamanız lazım. Böyle olduğu sürece kopamazsınız çünkü arada yaşanmışlıklar var böyle hissetmen normal.6 ayda konuşmasak biterdi gibi ama 2 ay hiç konuşmadık sonra konuşmaya başladık bi kez de görüştük ondan sonra iyi olmadı
mesela onla konuştuğum gün bi neşe geliyor iyi hissediyorum
ama konuşmadığımız gün bunalımlı oluyorum
güç veriyor sanki
Enteresan bir durum just.işte aslında tam olarak bu
yani tamam üzülürsün ağlarsın geçer ama konuşmadığımız gün bi eksiklik oluyor
zayıf hissediyorum
arıyorum
ama o gün bi kez çaldırsa birden mutlu oluyorum
anladın sen
sadece alışkanlık bu. evlılıgın boyunca kotu anlarınızı sanaa yaptıklarını getır aklına.işte aslında tam olarak bu
zayıf hissediyorum
arıyorum
anladın sen
ben sizi tanımıyorum sadece senin anlattıklarını biliyorum.yaşadığın her şeyi koy teraziye tart önce..Seni mutlu ettiği zamanlar mı daha fazla mutsuz ettiği zamanlar mı?Mutlu ettiği zamanlar bu sorunları yaşamaya değer mi?Bir daha normal bir ilişki olur mu?Bu adam sana uygun mu onunla iyi vakit geçiriyormusun yoksa fedakarlık mı yapıyorsun?planlarının önüne geçer mi? en önemlisi yine aynı duruma gelirseniz kaybettiğin onca yıla değecek mi.çünkü daha çok gençsin yeniden başlayabilirsin bazıları bu yaşta bekar bile oluyor.Ama yine sorun yaşayıp da 35,40 yaşlarında boşanırsan seni yıkar bence.Doğal olarak evliliğiniz hakkında çok şey bilmiyorum böyle ciddi bişiy de devam et ya da boşan diye bir şey söyleyemem,o sorumluluğu almamdaha zaman verip düşüneyim mi
sadece alışkanlık bu. evlılıgın boyunca kotu anlarınızı sanaa yaptıklarını getır aklına.
vardır çok kişi ama benim gibi olamazkaç kişi var acaba böyle
![]()
ben sizi tanımıyorum sadece senin anlattıklarını biliyorum.yaşadığın her şeyi koy teraziye tart önce..Seni mutlu ettiği zamanlar mı daha fazla mutsuz ettiği zamanlar mı?Mutlu ettiği zamanlar bu sorunları yaşamaya değer mi?Bir daha normal bir ilişki olur mu?Bu adam sana uygun mu onunla iyi vakit geçiriyormusun yoksa fedakarlık mı yapıyorsun?planlarının önüne geçer mi? en önemlisi yine aynı duruma gelirseniz kaybettiğin onca yıla değecek mi.çünkü daha çok gençsin yeniden başlayabilirsin bazıları bu yaşta bekar bile oluyor.Ama yine sorun yaşayıp da 35,40 yaşlarında boşanırsan seni yıkar bence.Doğal olarak evliliğiniz hakkında çok şey bilmiyorum böyle ciddi bişiy de devam et ya da boşan diye bir şey söyleyemem,o sorumluluğu almam![]()
Diyorum ya sana aslında aynı şeyleri yaşıyoruz. gerçekten çok benzer o yüzden gayet iyi anlıyorum seni.işte aslında tam olarak bu
zayıf hissediyorum
arıyorum
anladın sen
vardır çok kişi ama benim gibi olamaz
şaka bi yana BDV okudukça evlenmekten soğuyorum ya![]()
ben sana simi suya at diye boşuna mı dedim iletişimi kesmen lazım.Boşanan karı-koca gibi değil de flörtleşen liseliler gibisiniz.her gece karar alıp her sabah bozuyorum
ya da tam tersi
Diyorum ya sana aslında aynı şeyleri yaşıyoruz. gerçekten çok benzer o yüzden gayet iyi anlıyorum seni.
Ben yapamıyorum bari sen yap![]()
ben sana simi suya at diye boşuna mı dedim iletişimi kesmen lazım.Boşanan karı-koca gibi değil de flörtleşen liseliler gibisiniz.
vaar daha benim ya.en azından erken kıyma kendine![]()
ee boşanırken yapılınca kafa karıştırıyo yani.
öf flört dediğinde mutlu olunur ya