- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
KORKUYOM BEN ONDANYa hayirrr. Sahsina munhasir diyelimicindeki ofkeyi atma bicimi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KORKUYOM BEN ONDANYa hayirrr. Sahsina munhasir diyelimicindeki ofkeyi atma bicimi
Annem gibi konustun![]()
``adamin girtlagini sıkıyolar sus sarki soyle diye,adamda o sekilde bagiriyo gibi`` annemin bakis acisi
Onu dinleyip dinleyip psikopat oluyomusum
Ergenlikte etkilenip gotik olmustum o da ayri bi mesele![]()
![]()
BEN EMOYDUM.ben de gotiktim![]()
Ahahaha zalağımm ya...dün smiley sorunun sevgilimle yaşadık kkda sonra
bi smiley var kızın kafasında toka var üzgün gibi gözleri kapalı onu yolladım
noldu uykunmu geldi diyor ne alaka dedim uyuma smileyi niye yolladın diyor o uyuma smileyi değilki kızın kafasında toka var diyorum saçmalama adamın kafasında 3 tane zZz var görmüon mu dior![]()
Kucukken dedesi tarafindan cinsel tacize ugramis. Kliplerinde bu tarz temalar kullanmasi ondan. Bi röportajinda aynen soyle demisti ``eger sarki soylemeseydim seri bir katil olabilirdim. İcimdeki ofkeyi atmak icin dogru yolu sectim`` adam katil mi olaydiiiiKORKUYOM BEN ONDAN![]()
BEN EMOYDUM.![]()
ama ben kahkülsüz emoydum,ruhum emoydu benimallah cezamızı vermesinreziliz
ama sen duble rezilsin![]()
ama ben kahkülsüz emoydum,ruhum emoydu benim![]()
napalım,ergendik..ben gıcık olurdum emolara duygusal yapış yapışsınız ööğ özentiler falan derdim![]()
Satanist saniyolardi beniben de gotiktim![]()
git burdan![]()
napalım,ergendik..![]()
Satanist saniyolardi beniherseyim simsiyahti. Kuru kafali kolyeler bileklikler. Zift gibi sac. Kapkara gozler
![]()
Allahimm ne olduydu bana o ara
ateisttim bide
![]()
![]()
aynen 4just kesin sagopacıbu kesin rapçidir ergenken ha sagopa falan dinliyomuştur
iyi ki düzelmişik
of aynen marjinal olucam diye simsiyah makyajlar yok efendim tüllü pırtık elbiseler![]()
aynen 4just kesin sagopacı![]()
bu kesin rapçidir ergenken ha sagopa falan dinliyomuştur
iyi ki düzelmişik
of aynen marjinal olucam diye simsiyah makyajlar yok efendim tüllü pırtık elbiseler![]()
bu kesin rapçidir ergenken ha sagopa falan dinliyomuştur
o karakteeri gördüm
theatres des vampires falan dinliyodum of çok utanıyom![]()
kolera da dinlermiydinnben hala asi style dinliyorum![]()