- 30 Ağustos 2013
- 6.364
- 1.085
- 198
Hahahahsen ne diyor ben anlamadı![]()

Cüzdana karşıyım ama evli sayılırım bizi almazlar mı o topice diyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahahsen ne diyor ben anlamadı![]()
Bende takılamıyorum fazla araba klimasından hasta olmuşum dr. Dan geldim şimdi ..Hosbuldum, nasilsin gorusmeyeli?
Hic nete giremedim tatilde, cok ozledim buralari![]()
mutlaka bi çıkıntı çıkar der ki; sonçta biz o beyz gelnliği hakedyrz resmi olrk da evlyz hca nikhmz da var.s.s.s. hp avrpdn görysnz bnları.s.s.Hahahah
Cüzdana karşıyım ama evli sayılırım bizi almazlar mı o topice diyorum![]()
Su klimalara gicik oluyorum ya benim de bogazlarim sisti otobusun klimasindan.Bende takılamıyorum fazla araba klimasından hasta olmuşum dr. Dan geldim şimdi ..
Eee tatil nasıl geçti haberler sende![]()
Bi kagit parcasi,bi yuzuk baglamaz insanlari birbirine. Onemli olan gonul bagiHahahah
Cüzdana karşıyım ama evli sayılırım bizi almazlar mı o topice diyorum![]()
Kezbanlık genlerinde var ablasi napsinlarmutlaka bi çıkıntı çıkar der ki; sonçta biz o beyz gelnliği hakedyrz resmi olrk da evlyz hca nikhmz da var.s.s.s. hp avrpdn görysnz bnları.s.s.
mutlaka bi çıkıntı çıkar der ki; sonçta biz o beyz gelnliği hakedyrz resmi olrk da evlyz hca nikhmz da var.s.s.s. hp avrpdn görysnz bnları.s.s.
Su klimalara gicik oluyorum ya benim de bogazlarim sisti otobusun klimasindan.
Gecmis olsun canim.
Tatil guzeldi, 10 gun boyunca denize girdim, Didimde yaptik tatili, bi gun Bodruma gectik perisan olduk, cok pahali bi yer, bi de merkezinde halk plaji hic yok, ilcelere gitmek lazimmis. Biz direk merkeze gittik, cok pisman olduk.
Gwnel olarak guzeldi![]()
Artik sezon bitti sayilir, tenhalasmistir oralar, tadini cikar iste ne guzel.Bodrum eskiden güzeldi yaa afedersin b.kunu çıkardılar arkadaşları kırmamak adına gittik yine mecburen ben kalabalık sevmiyorum ...
Ohh sefan olsun antalya da tam tatil mevsimi sıcaklar bitti çok şükür ..
Sezon beni ilgilendirmiyo valla işim olmadığı sürece denizin ortasında evim full sessizlik 0 insanArtik sezon bitti sayilir, tenhalasmistir oralar, tadini cikar iste ne guzel.
Cok gormek istiyorum oralari da...
Ohh supersin valla. Az insan cok huzur derler, katiliyorum bunaSezon beni ilgilendirmiyo valla işim olmadığı sürece denizin ortasında evim full sessizlik 0 insan![]()
Tabi..Tuvalette kitap okudum ne var![]()
nedennbgün g.tüm fezada![]()
Tabi..![]()
nedenn
mantıklı....sebepsiz iyi hissediyorum
valla çok çişim geliyor zırt pırt gitmektense orda oturup okudum![]()
iğrençsin..5 dkya yine gelir![]()