- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
çalış,toefl derecesi falan istiyolar mı..![]()
toeflda b1e denklik istiyor ya da b2ye ben onun üstündeyim ama italyancadan beri baya giti nerden çalışım ki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çalış,toefl derecesi falan istiyolar mı..![]()
sözlük olarak oxford advanced learner's dictionary çok güzeltoeflda b1e denklik istiyor ya da b2ye ben onun üstündeyim ama italyancadan beri baya giti nerden çalışım ki![]()
sözlük olarak oxford advanced learner's dictionary çok güzel
ya bilmiyomki gramer kitabı olarak cambridge de olabilir.sözlüğü boşver ya oxfordun var zaten hayvan gibi
hem ben netten bakıyorum zor geliyo sözlük karıştırmak![]()
ya bilmiyomki gramer kitabı olarak cambridge de olabilir.![]()
uyanırlaro da var
bu arada nasıl insanlar bu topicin üyeleri ya saat 7 oldu kimse totosunu kaldırmamış hala![]()
selammselam kızlaar![]()
uyanırlar
ingiliz sevgili yap.![]()
selam kızlaar![]()
hastaneden geldim yaa bi bakınayım diye girdimben erken yatcam ya
biri sesimizi duydu![]()
niye,ben bugün sabahlıcamben erken yatcam ya
biri sesimizi duydu![]()
hastaneden geldim yaa bi bakınayım diye girdim![]()
niye,ben bugün sabahlıcam![]()
yarın gidiyom bari bugün durneyin var?
ay uykumu alamıyom![]()
aman ya faranjit olmuşum yine tekrarlayıp duruyor. dayadı ilacı ama içinde bi tane faranjitle iltihapla ilgili ilaç yok, pişman oldum gittiğime.neyin var?
ay uykumu alamıyom![]()
aman ya faranjit olmuşum yine tekrarlayıp duruyor. dayadı ilacı ama içinde bi tane faranjitle iltihapla ilgili ilaç yok, pişman oldum gittiğime.![]()
teşekkür ederimboğazla ilgili bişey miydi o
geçmiş olsun kuzucuk![]()
teşekkür ederim
boğazla ilgili, bademciklerimi aldırmışlar ben 7 yaşındayken, o zamandan beri sıklıkla faranjit oluyorum.
lanet bişey valla sigara içemiyorum rahat rahat
annesini sevdiğimin doktoru da geçmezse yine gel diye saçma sapan alerji ilaçları vermiş.![]()
ay bilmiyorum yamentollü sigara iyi geliyor boğaz kötüyken![]()
ay bilmiyorum ya
pastil aldım bakalım eczaneden.
bi b.kada yaradığı yok![]()