- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
bence okuma ne yazdığını aşağı yukarı tahmin ediyorumokucam ama sonra ya şimdi geyik yapıyoz eğleniyoruz onun moklu mesajlarını mı okucam whatsappta çevrimiçiyi nasıl gizliyoz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence okuma ne yazdığını aşağı yukarı tahmin ediyorumokucam ama sonra ya şimdi geyik yapıyoz eğleniyoruz onun moklu mesajlarını mı okucam whatsappta çevrimiçiyi nasıl gizliyoz?
24 saat oldu işteoha lilyen kaç saattir kapalı şimdi?
teşekkür ederim helainecim ama o dediğin imkansız meraklı melahatım ben![]()
okuma okuma, iyi cevap vermişsin, süründürrr![]()
ayarlara gır gızlılık sonra hesaptan ayarla
bence okuma ne yazdığını aşağı yukarı tahmin ediyorum
hiç mi bakmadın ya bicik bile mi açmadın nasıl dayanıyon beni de dayandır24 saat oldu işte![]()
gizlersen sadece son gorulmeni gormez cevrimiciyken yakalayabilir. interneti kapat biraz bekle gir oku cik interneti acokucam ama sonra ya şimdi geyik yapıyoz eğleniyoruz onun moklu mesajlarını mı okucam whatsappta çevrimiçiyi nasıl gizliyoz?
ya moralini bozacak ya da sinirini.bundan sonra ne diyeceği kararını değiştirir mi?ay çok sağol bebeğim
nedir?
hiç mi bakmadın ya bicik bile mi açmadın nasıl dayanıyon beni de dayandır![]()
oku justfotodaki melek tabiki benm
![]()
gizlersen sadece son gorulmeni gormez cevrimiciyken yakalayabilir. interneti kapat biraz bekle gir oku cik interneti ac
seni küçük şeytan seni
dediğin oldu ama tavşancım celp gidince yamuldu![]()
yaptıklarını düşünüp kendini doldur kinlen açmazsınay çok sağol bebeğim
nedir?
hiç mi bakmadın ya bicik bile mi açmadın nasıl dayanıyon beni de dayandır![]()
boşu boşuna kendini mi yesin?oku ama cevap verme![]()
yaptıklarını düşünüp kendini doldur kinlen açmazsın
susss şeytan seniboşu boşuna kendini mi yesin?![]()
lilyen size noldu gıı![]()
şeytan değil,realist de ona.susss şeytan seni![]()
ne kaçırdımooooohoooooooooooo