Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahah benim canim boyoz istiyor ya cildiricimdün yedik daha hergün yersek top atarık![]()
hahah benim canim boyoz istiyor ya cildiricim
AA nne yapmış dedikodumu var anlat kizkazen kıyım yapmış ya la bdvde ucuz kurtuldum neyseki![]()
soyle bir afet oluyor kendileriyeniyormu içiliyormu o![]()
şu popoya şaplak atma konusunda geyige dönmüş konu kazende vurmuş kırbacıAA nne yapmış dedikodumu var anlat kiz
hiç yemedim çok merak ettim tadınısoyle bir afet oluyor kendileri![]()
ilk buldugun yerde haslanmis yumurta ve cayla yemeni tavsiye ediyorumhiç yemedim çok merak ettim tadını![]()
Ay biran kendimi yokladim bende mi kırbaç yedim diye bende yorum yapmıştım hemen bakmaliyim orda durumlar neymisşu popoya şaplak atma konusunda geyige dönmüş konu kazende vurmuş kırbacı![]()
adanada töbe bulamamilk buldugun yerde haslanmis yumurta ve cayla yemeni tavsiye ediyorum![]()
evet ben izmir disinda hic gormedim istanbulda sordugumda oyle bön bön baktilar suratimaadanada töbe bulamamizmire has bişimiydi bu ?
evet ben izmir disinda hic gormedim istanbulda sordugumda oyle bön bön baktilar suratimayolun izmire dusersw beklerim boyoz ve nicelerini yemeye
![]()
aa uzuldum ama simdiyolum izmire düşene kadar ohooogece gece aklıma düşürdün
![]()
Bizde var suan boyoz sabah almistim yemedim dahaevet ben izmir disinda hic gormedim istanbulda sordugumda oyle bön bön baktilar suratimayolun izmire dusersw beklerim boyoz ve nicelerini yemeye
![]()
Ne oldu bilmedigin seyi canin mi cekti yoksa
merak ediyorumNe oldu bilmedigin seyi canin mi cekti yoksa![]()
guzel bırsey ama kımıne agırda gelebılıyor yaglı cunkumerak ediyorum![]()
biliyozda yemedik zalak2014 yılında boyozu bilmeyen kaldı mı ya![]()