- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
ayy ağrıyomu.şuan reglimmuayyn gnmdym ve çk hassım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy ağrıyomu.şuan reglimmuayyn gnmdym ve çk hassım
![]()
ne biliyim hayal edemiyomgayet şekerim içeri ittiriyorsun o zzaten orda kabak çiçeği gibi açılıyor emiyor emiyor şişiyor sonra fırt diye ipinden çekiyosun çıkıyor bu arada tabii ki rahatsız etmiyor kız küçücük bişey hissedilir mi![]()
hıı bok.bazen birden horluyo ödüm b.kuma karışıyo.![]()
şuan reglimmuayyn gnmdym ve çk hassım
![]()
ne biliyim hayal edemiyom
aklima hasta diye annesi fitil seyapinca anne cikar onu ordan hic sevmedim onu diyip cikarmaya çalışan komsu kizi geldi![]()
horlayan herkesten nefret ediyorumyorgunsam ben fe fıııııyyylıyorum
tamponla çok rahat ya koku yok akıntı yok tertemiz![]()
aynen canavarlascakmıs gıbı gelıyordu ex kocamçook korkunç dimi,o da korkutuyo beni,nası bi insan bu ya![]()
horlayan herkesten nefret ediyorum![]()
ay ne biliyim evlenince bunu bi deniyimtamponla çok rahat ya koku yok akıntı yok tertemiz![]()
ay ne biliyim evlenince bunu bi deniyimben pedi de hic sevmiyorum hastayken bi kuvetin icine oturup bitene kadar cikmak istemiyorum
![]()
ıyy en nefret ettiğim şeyyyy bi de sevgilim böyle ağzınışaklatıyoben fıylıyom zaten
bi de dişlerimi gıcırdatıyom tam psikoyum![]()
ıyy en nefret ettiğim şeyyyy bi de sevgilim böyle ağzınışaklatıyo![]()
ben de gözlerim açık uyuyomuşum herkes benden korkuyo![]()
benim sevgilim psikolojik deli misinir rahatsızlığına işaret ediyo o
düşün ne kadar bozulmuş psikolocim
çok güzel oluyor ama hmm hommm hmmm![]()
benim sevgilim psikolojik deli mi![]()
ay benim oda arkadasim gozleri acik uyuyordu ama baya baya acik yani. uyanikmis da baygin bakiyormus gibi duruyodu. uyuyan insanla goz goze gelinir mi yav aklim cikiyoduben de gözlerim açık uyuyomuşum herkes benden korkuyo![]()
dadasdasas olduu,öldürsün beni sonrabi bakmam lazım kafasına yarın kafanın fotoyu çekip at![]()