Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kızlar ben üniversiteye başlayacağım yaz tercih dönemi çok stresliydim falan o dönem rüyamda sünnetçi olduğumu görmüştüm çantam vardı böyle babam bana ola ola bunu mu oldun gözüm görmesin seni diyodu ben de baba sağlık sektöründe açıkta kalınmıyo diyodum :110::110:

:KK70::KK70:

o zaman ne diyoruz kadınlar bindiği dalı kesmez ama :KK70:

ya bi de bi kac sene önce gece uyanip uyanip mesaj çekip uyuyordum ve sabah hicbi sey hatirlamiyorum gelen anlamadim ne demek istedin mesajlarindan sonra gonderilen kutusuna bakiyordum :KK53: hic alakam olmayan yillardir konusmadigim cocuga gecenin 4unde "tamam oyle yapariz ben yarin alirim senden onu" yazmisim. ergenligim rezilliklerle dolu resmen:KK15:

ya bi de bi kac sene önce gece uyanip uyanip mesaj çekip uyuyordum ve sabah hicbi sey hatirlamiyorum gelen anlamadim ne demek istedin mesajlarindan sonra gonderilen kutusuna bakiyordum :KK53: hic alakam olmayan yillardir konusmadigim cocuga gecenin 4unde "tamam oyle yapariz ben yarin alirim senden onu" yazmisim. ergenligim rezilliklerle dolu resmen:KK15:

ahahah ahahha yok bence çok güzel ya ben böyle anormal enteresan insanlara bayılıyorum muhabbetleri manyak oluyor :27:

sevismedim ama dogurdum :D hayatimda oyle gerçekçi ruya gormedim ya karin kaslarim agrimis resmen nasil bir sanciyla aciyla uyandim her anini yasadim bildiğin dogum yaptım yani o aciyi bi guzel cektim. ruyamda ananemde kaliyorduk bebekle uyandim gece ter icindeyim bebek nerde diye dusunuyorum karni acikmis falan diyorum bi yarim saat kafayi toplayamadim ama gunlerce de etkisi surdu hala tuylerim diken diken oluyo bak :110:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X