Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sukurHer birinden bişey öğrencek olsaydım ortaya farklı bi dil çıkardı almanı ingilizi iskoçu portekizi allahtan hepsi türkçe biliyo![]()
evet kuzum ikinci sinif oldumEvet cnm aof den
Sen okuyomusun
Sen hangi unide okuyosun cnmevet kuzum ikinci sinif oldum
baska ne sorsaam
Vayy terbiyesizkendini zorla davet ettirdi az önce
H.g cnmbu ne la evlenme programına dönmüş bura![]()
dumlupinardayim bebis kutahyadaSen hangi unide okuyosun cnm
Bnde aof den okuyorum garibanim anliycannndumlupinardayim bebis kutahyada
izmirliyim bir evim iki arabam 10bin gelirim var her turlu giderim var desti izdivacina talibim anambu ne la evlenme programına dönmüş bura![]()
ne garibani kiz mis gibi iste amac okumak degil miBnde aof den okuyorum garibanim anliycannnanestezi bolumu istiyorum bnde
Seni burda yerler annemizmirliyim bir evim iki arabam 10bin gelirim var her turlu giderim var desti izdivacina talibim anam![]()
Bn bosunami calisiyorum para biriktriyorum gerekirse ozelden okuyiciimmne garibani kiz mis gibi iste amac okumak degil mi
ooo anestezi alirim bi dal
hayalimdi olmadi
bi caya cikabilirizSeni burda yerler annem![]()
Bende suan uzatma evresindeyim uzayinca torpuluyorum kenarlarini saglam oluyo bide limon suyu iyi geliyortırnaklarınızı nasıl uzatıyosunuz nasıl kırılmadan duruyolar anlatsanıza bana biraz nasıl
hep güzel tırnaklarım olsun istedim ama yiyorum tırnaklarımıazcık uzayıncada hemen kırılıyor
mis gibi tirnaklarim vardi teker teker kirilinca kokunden kestim geçenlerdetırnaklarınızı nasıl uzatıyosunuz nasıl kırılmadan duruyolar anlatsanıza bana biraz nasıl
hep güzel tırnaklarım olsun istedim ama yiyorum tırnaklarımıazcık uzayıncada hemen kırılıyor
...bi caya cikabiliriz![]()