Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
mis gibi tirnaklarim vardi teker teker kirilinca kokunden kestim geçenlerde :KK43: azcik uzasin insana benzetcem
benimkiler de yamulup soyulup kirliyorbya vitamin fakiriyim
keman hocam sirkede bekletiyordu tirnaklarini acayio sertlestiriyor ben yarin onu yapcam sirke aldim bugün

hadi ya bende sirkeyi deniyim bakim bi :110:

tırnaklarınızı nasıl uzatıyosunuz nasıl kırılmadan duruyolar anlatsanıza bana biraz nasıl :110:
hep güzel tırnaklarım olsun istedim ama yiyorum tırnaklarımı :110: azcık uzayıncada hemen kırılıyor
yemezsen uzar zaten :110:
çok oje sürüyor musun:?
ben hiç sevmiyorum ya tırnak uzatmayı zaten yapısı uzun baya uzatınca cadı gibi oluyorum :KK53:

fal bakan bi kiz vardi onun topigine attım su fotoyu, tirnaklarini begendim nazar degerse bil ki benim yuzumden dedi ertesi gun bi o kirildi bi o kirildi 4 tane kirildi iki uc gun icinde. o kiza burdan selamlarimi iletiyorum fala da bakmadi zaten bedavaya gitti tirnaklar:KK53:

Eklentiler

• IMG_0116.webp
    IMG_0116.webp
    67,6 KB · Görüntüleme: 49
fal bakan bi kiz vardi onun topigine attım su fotoyu, tirnaklarini begendim nazar degerse bil ki benim yuzumden dedi ertesi gun bi o kirildi bi o kirildi 4 tane kirildi iki uc gun icinde. o kiza burdan selamlarimi iletiyorum fala da bakmadi zaten bedavaya gitti tirnaklar:KK53:
Guzelmis harbiden

ohaa hakkten çok güzel ya tam da böyle istiyorum işte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X