- 22 Ağustos 2014
- 1.845
- 1.132
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gel konuşalımçok kötü kavga ettik suratıma kapayıp uyudu şu an feci rezil hissediyorum ellerim titriyor
ne olduçok kötü kavga ettik suratıma kapayıp uyudu şu an feci rezil hissediyorum ellerim titriyor
nolduuuuu niye kavga ettinizçok kötü kavga ettik suratıma kapayıp uyudu şu an feci rezil hissediyorum ellerim titriyor
ahh be justtya birbirimize ana avrat düz gittik ben o böyle yaptıkça kendimi tutamadım ağladım bağırdım en son bisürü mesaj attım ama kapayıp uyudu işte
just senin tepkilerin gayet doğal onunkiler tuhaf.ya birbirimize ana avrat düz gittik ben o böyle yaptıkça kendimi tutamadım ağladım bağırdım en son bisürü mesaj attım ama kapayıp uyudu işte
nolduuuuu niye kavga ettiniz
just senin tepkilerin gayet doğal onunkiler tuhaf.
o kadar kavga kıyamet sonunda uyumak normal değil.niye ki????
uyumamıştır bilerek yapıyor her zamanki halio kadar kavga kıyamet sonunda uyumak normal değil.
Bosver tatlim sakin ol biz yanindayiz.çok kötü kavga ettik suratıma kapayıp uyudu şu an feci rezil hissediyorum ellerim titriyor
kendını nıye ezık hıssedıyorsun kı gayet normal ıcıne atıosun doluyorsun ona patlamak hakkın
ne diyeceğimi bilemedim kavga nerden çıktı,kim aradı önce?uyumamıştır bilerek yapıyor her zamanki hali
ne diyeceğimi bilemedim kavga nerden çıktı,kim aradı önce?
sen kendine güven.insanız sonuçta duygularımızı tepkilerimizi kontrol etmemiz çok zor,sen içindekileri dökmüşsün.onun düşündüklerini umursama.ya kendimi çok rezil olmuş hissediyorum cool duruyodum şimdi rezil oldum dimi ona karşı kesin hehe gördün mü nasıl da çileden çıktı diyodur içinden dimi![]()
yok yahu ınsanız hepımız takmasanda suna bak ne rahat derler bosver oyle dusunmeya kendimi çok rezil olmuş hissediyorum cool duruyodum şimdi rezil oldum dimi ona karşı kesin hehe gördün mü nasıl da çileden çıktı diyodur içinden dimi![]()