Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sen kendine güven.insanız sonuçta duygularımızı tepkilerimizi kontrol etmemiz çok zor,sen içindekileri dökmüşsün.onun düşündüklerini umursama.

artık şey demiştir iyice g.tü kalkmıştır kendine güveni gelmiştir
ben ne güzel umursamıyodum o çileden çıkıyodu şimdi rezil oldum

yok yahu ınsanız hepımız takmasanda suna bak ne rahat derler bosver oyle dusunme

anlamadım nasıl rahat derler

o mesaj atmıştı cevap verdim sonra bir anda gerildik yardırdık whatsappten ya kendimi inanılmaz rezil olmuş hissediyorum ya ağladım acındırdım kendime gibi geliyor yani gurursuz hissediyorum
ağlamayı kontrol edemezsin ki.sonuçta bir kavga olmuş o da sinirlenmiş sen de öfkeni göstermişsin sonunda.kimseye rezil olmadın,gurursuz da değilsin

ağlamayı kontrol edemezsin ki.sonuçta bir kavga olmuş o da sinirlenmiş sen de öfkeni göstermişsin sonunda.kimseye rezil olmadın,gurursuz da değilsin

son yazdıklarım fena oldu ama çok kötüyüm titriyom yardım et bana vs yazdım hay o sinirle yazmasaydım o da döndü g.tünü uyudu işte

artık şey demiştir iyice g.tü kalkmıştır kendine güveni gelmiştir
ben ne güzel umursamıyodum o çileden çıkıyodu şimdi rezil oldum

anlamadım nasıl rahat derler

just kendini kontrol etme artık tatlım,1,5yıl o ne düşünür diye yaşamışsın her şeyi ona endekslemeye alışmışsın ama artık böyle olmasın

duygularımı söyleyerek rezil olmadım mı yani bisürü mesaj atarak :KK43:
kendimi çok ezik hissediyorum
olmadın tabiki.sen sadece ona hissettiklerini yazdın bilmesi gerekiyodu sen böyle depresyondayken onun bu kadar rahat olmaması lazımdı.ezik değilsin,patladın sadece.bu kadar duyarsız kocam olsa ben de patlardım

duygusuzmussun sankı bosanmaya meraklıymıssın ımajı yaratabılırler demek ıstıorum

yok canım ama bana kızdı
ben madem git bana de ben de başkalarıyla olayım dedim
ne meraklıymışsın başkalarıyla olmaya 5 aydır düşmedi dilinden git ol dedi kapadı işte suratıma bidaa cevap vermedi ben geç yazdım çünkü artislik yaptım kendimce neyse sabahı nasıl edicem bilmiyorum ya

duygularımı söyleyerek rezil olmadım mı yani bisürü mesaj atarak :KK43:
kendimi çok ezik hissediyorum
aslında sevınmelısın suan neden dersen bak ıhtıyacın oldugunu belırtmıssın umursamamıs demek kı gelecek olmadıgı apacık bellı degıl mı yolunu cızmene yardım etsın bu olay

ah neler olmuyor ki kuzum ya

olmadın tabiki.sen sadece ona hissettiklerini yazdın bilmesi gerekiyodu sen böyle depresyondayken onun bu kadar rahat olmaması lazımdı.ezik değilsin,patladın sadece.bu kadar duyarsız kocam olsa ben de patlardım

saatlerdir ondan giremedim aralıklı olarak onla kapışıyoduk
belki de iplemiyorum diye o da iplemiyor imajı veriyordur
belki de bildiği iyi oldu
ne biliyim ya rezil olmuş hissediyorum o ayrı ama gerçekten aylardır içime atsam da çok üzülüyodum

yok canım ama bana kızdı
ben madem git bana de ben de başkalarıyla olayım dedim
ne meraklıymışsın başkalarıyla olmaya 5 aydır düşmedi dilinden git ol dedi kapadı işte suratıma bidaa cevap vermedi ben geç yazdım çünkü artislik yaptım kendimce neyse sabahı nasıl edicem bilmiyorum ya
hım keske oyle demeseydın erkekler cok dıkkat eder boyle laflara :(

ah neler olmuyor ki kuzum ya

saatlerdir ondan giremedim aralıklı olarak onla kapışıyoduk
belki de iplemiyorum diye o da iplemiyor imajı veriyordur
belki de bildiği iyi oldu
ne biliyim ya rezil olmuş hissediyorum o ayrı ama gerçekten aylardır içime atsam da çok üzülüyodum
bence de iyi oldu bak yine seni suçlu duruma sokmaya çalışıyor vicdan azabı çek diye,anlasın artık olayların ciddiyetini.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X