- 22 Ağustos 2014
- 1.845
- 1.132
- 163
tabıkıde haklısın cok ıyı anlıyorum senı ama canım yok gercekten bu sekılde olmaz bu ıs kendıne edıyorsunevet ama sinirlendim ya 6 aydır onu bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabıkıde haklısın cok ıyı anlıyorum senı ama canım yok gercekten bu sekılde olmaz bu ıs kendıne edıyorsunevet ama sinirlendim ya 6 aydır onu bekliyorum
adama başkasıyla olayım diyorsun, tepki verecek tabiki tamam canım diyecek hali yok ya
boşver kudursun işte
asıl o kuduruyor şu an
bence artık konuşmayı kes bu olaylardan sonra çekişmeli duruşmaya kadar konuşma.şöyle düşün just ne güzel ailen senin yanında işin var gücün var planların var,her şeyini ona bağlama.sabah nasıl bi tavır takınayım??
babamın uyku haplarından 5 6 tane alıp geberesiye kadar uyuyasım var
bence artık konuşmayı kes bu olaylardan sonra çekişmeli duruşmaya kadar konuşma.şöyle düşün just ne güzel ailen senin yanında işin var gücün var planların var,her şeyini ona bağlama.
yarın görüşecek misiniz?sövdü işte tamam git ol dedi kapadı -.-
yarın nasıl tepki vereyim kızlar ya
yanlıs bir zamanda mı geldim![]()
yarın görüşecek misiniz?
Mapistan mi ciktin kizmapıs damından selam herkese![]()
artık umursamasan?cevap atmıyım mı sabah yani
hoş bişey yazar mı onu da bilmiyorum
of yazmazsa var ya kudururum ya sinirimden
çünkü ezik olan taraf ben olucam
o kazanmış olucak
durumlar kötü
hayır canım görüşmicez de bişey yazarsa diyorum
artık umursamasan?
kapat telefonunu, ne güzel kafa rahat oluyor işte
sen niye mapısa girdin ikizimyanlıs bir zamanda mı geldim![]()
just onu bunu bilmem ama boşanınca kesinlikle sen kazanmış olacaksın ona nolur onu bilemem tanımıyorum onu.cevap atma.bu kadar olaydan sonra barışılmayacağına göre cevap attığın sürece kavga edeceksiniz ve sen kendini üzeceksin.cevap atmıyım mı sabah yani
hoş bişey yazar mı onu da bilmiyorum
of yazmazsa var ya kudururum ya sinirimden
çünkü ezik olan taraf ben olucam
o kazanmış olucak
Umursamiyormus gbi davran o kossun pesinden .. olayin ic yuzunu bilmedgim icin yuzeysel olarak akil verebliyorum sadece ama sakin ve kararli olmakta fayda varsövdü işte tamam git ol dedi kapadı -.-
yarın nasıl tepki vereyim kızlar ya
Mapistan mi ciktin kiz
Kac saattr mapistaydin
o yüzden hemen tersine bir imaj çizip telefonunu kapatama umursuyorum çünkü rezil oldum
bu gece maskem düştü ve gerçekten onu ne kadar taktığımı umursadığımı görmüş oldu
sen niye mapısa girdin ikizim
just onu bunu bilmem ama boşanınca kesinlikle sen kazanmış olacaksın ona nolur onu bilemem tanımıyorum onu.cevap atma.bu kadar olaydan sonra barışılmayacağına göre cevap attığın sürece kavga edeceksiniz ve sen kendini üzeceksin.
Umursamiyormus gbi davran o kossun pesinden .. olayin ic yuzunu bilmedgim icin yuzeysel olarak akil verebliyorum sadece ama sakin ve kararli olmakta fayda var